Click pentru a te abona

Locuitorii din Delta Dunării solicită subvenție pentru autovehiculele care folosesc bacurile pentru traversarea Dunării

311 Shares

În urma numeroaselor solicitări formulate de majoritatea locuitorilor din Delta Dunării am adresat două întrebări Ministerului Transporturilor, domnului ministru Răzvan Cuc, referitoare la aplicarea tarifului subvenționat pentru autovehiculele proprietate personală ale locuitorilor din Delta Dunării la trecerea BAC către localitățile deltei, după cum urmează:

  1. Credeți că este posibil să modificați HG nr.595/2000, astfel încât tariful subvenţionat să fie aplicat şi la trecerea cu bacul pentru autovehiculele proprietate personală a persoanelor care au domiciliul stabil, au locul de muncă sau desfăşoară activităţi în localităţile din Delta Dunării şi în municipiul Tulcea?
  2. Ministerul Transporturilor va susţine o astfel de modificare dacă va fi promovată de Consiliul Judeţean Tulcea şi de Prefectură ?

Reamintesc faptul că în anul 2000 s-a adoptat Hotărârea nr.595 care stabileşte acordarea unui tarif subvenţionat pentru persoanele care au domiciliul stabil, au locul de muncă sau care desfăşoară activităţi în localităţile din Delta Dunării şi în municipiul Tulcea şi pentru transportul mărfurilor de strictă necesitate în aceste localităţi.

În cei 18 ani care au trecut si ritmul existentei în Delta Dunării s-a schimbat: sunt foarte multe persoane care au domiciliul, locul de muncă sau desfăşoară activităţi în localităţile din Delta Dunării şi în municipiul Tulcea, sunt proprietari de autovehicule, pe care le folosesc pentru a-şi îndeplini obligaţiile zilnice, sunt producători în agricultură, legumicultură și ar vrea să comercializeze aceste produse pe piața tulceană. Traversarea Dunării cu bacul la Tulcea și Nufăru necesită cheltuieli importante pentru toți acești oameni.

Avem obligația să găsim solutii astfel incât oamenii să nu fie descurajați și să simptă că drepturile lor nu sunt respectate și să facem tot ceea ce este posibil să-i convingem să rămână acasă, cu familia ,cu joburile pe care le-au dezvoltat cu suficiente sacrificii generații după generații.

Deputat Lucian Simion

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com