Click pentru a te abona

Lipsa Euthyroxului condamnă la moarte bolnavii care au extirpată glanda tiroidă. Respect și recunoștință pentru “Voluntari în Europa”care continuă să ajute

700 Shares

Este un gest de Omenie, de solidaritate cu pacienții din Tulcea care suferă de afecțiuni grave ale glandei tiroide (inclusiv a celor care suferă de cancer sau care și-au extirpat glanda tiroidă).

Mii de români din cam toate zonele țării au devenit în lunile de pandemie beneficiarii donațiilor de Euthyrox, primite din partea marelui Grup de inițiativă civică “Voluntari în Europa”, coordonat de o doamnă cu suflet mare, Adriana Mureșan, o româncă adevărată care se regăsește mereu cu gândul și cu acțiunile concrete (!) aproape de românii de acasă, chiar și de la mii de kilometri distanță. Grupul reunește zeci de mii de români rezidenți acum în țări ale UE și nu numai, români care nu au rămas indiferenți la drama reală, prin care trec conaționalii lor, cauzată de lipsa acută de medicamente.

Pentru o organizare cât mai bună, “Voluntari în Europa” au început să desemneze pentru fiecare județ câte un voluntar de sănătate, care să ofere donațiile trimise către cei care caută cu disperare medicamentele vitale.

15 județe au deja astfel de oameni de legătură, voluntarul din Tulcea fiind Laura Ghioc, implicată de ani de zile în acțiuni și proiecte umanitare “pentru că sunt atât de mulți oameni care, realmente, au nevoie de ajutor iar acest lanț uman românesc fără de frontiere este pur și simplu, extraordinar(!)” spune Laura care este în permanentă legătură cu acești români deosebiți ce nu au uitat niciodată de românii de acasă.

“Euthyroxul primit de către 36 de doamne din Tulcea a fost trimis de voluntarii români ai grupului din Italia, oameni cărora le mulțumim pentru donația generoasă, în care au fost incluse și costurile de transport. Mulțumiri doamnei Petruța Ramona Bauer, pentru includerea județului nostrun în acțiunile umanitare derulate de Voluntari în Europa” (Laura Ghioc).

” Lipsa Euthyroxului îmi provoacă nu doar oboseala, dureri musculare sau agitație, marele meu risc îl reprezintă creșterea markerilor tumorali, eu având diagnostic de carcinom. Fără Euthyrox și neavând tiroida se poate intra în mixedem, chiar comă. Este efectiv o gură de oxigen sprijinul oferit, pentru mine reprezentând chiar o calitate sporită a vieții.” (Ștefan Nicoleta)

“Dacă nu aș lua Euthyrox ar crește valorile TSH. Eu încerc să am un copil și fac tratamente în acest sens, iar tiroida fără tratament afectează mult aceste demersuri. Tiroida am depistat-o la 13 ani și lipsa ei duce și la mărirea dozei. Cele mai pregnante sunt stările de sufocare pe care lipsa medicamentului mi le provoacă. Mă simt norocoasă pentru că am șansa de a relua Euthyroxul, datorită acestor voluntari inimoși.” (Cudalbu Georgiana)

“În perioada cât nu am avut Euthyrox m-am simțit foarte obosită, chiar daca nu faceam nimic în ziua respectivă, aveam stări de somnolență! S-au acumulat și kilograme în plus. Includerea mea între beneficiarele donației de Euthyrox o consider salvatoare pentru sănătatea mea.” (Giurgea Daniela Alexandra)

“În primul rând oboseala, fac atacuri de panică, dureri foarte mari de cap, nu te poți concentra la nimic, ești lipsit de viața. Pielea mea are de suferit, devine foarte uscată (inițial credeam ca e de la apa dură, dar nu), creștere în greutate, fără putință de a o controla (am crescut foarte mult în greutate și nu știam de la ce, până am aflat că am probleme cu tiroida). Mai mult eu îmi doresc și un copil, iar lipsa Euthyroxului era un dezastru. Dumnezeu v-a scos în calea mea, oameni buni.” (Cristea Mădălina Andreea)
“Lipsa Euthyroxului înseamnă condamnare la moarte pentru bolnavii care au extirpată în totalitate glanda tiroidă. Fără acest medicament nu se poate trăi cât de cât bine, practic suntem dependenți pe viață de el. E o șansă uriașă pentru mine să primesc acest sprijin, din partea unor oameni așa minunați”. (Ianula Carmen)

” Disperarea și teama de efectele pe care le poți avea dacă nu ai pastilele sunt groaznice. Neliniștile, teama, stările de agitatie, creșterea in greutate, oboseala excesivă. Este o mare salvare pentru mine ajutorul din partea voastră, oameni minunați.” (Sîrbu Alina)
“Eutyroxul este cel mai important medicament și o sursă de viață pentru mine. Practic îmi dați puterea de a merge mai departe pentru copiii și nepoții mei.” (Sciotnic Daniela)

Sunt în continuare mulți români care au mare nevoie de Euthyrox, iar criza acestui medicament se acutizează profund! Peste 780.000 de români suferă de afecțiuni ale tiroidei efectiv dependente de Euthyrox!

Din partea zecilor de tulceni beneficiari ai efortului vostru, “Voluntari în Europa”, români minunați, toată aprecierea și recunoștința noastră, a tuturor!

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com