Click pentru a te abona

Liberalii tulceni sunt pesimiști: podul Măcin-Brăila și trecerea RO-RO, Isaccea-Orlovka…?!

6 Shares

Sunt două proiecte pe care tulcenii le așteaptă de multă vreme. “Podul suspendat Măcin-Brăila pare că mai are mult de așteptat din moment ce despre expropieri nici măcar nu s-a discutat cu oamenii care au terenuri sau case în zonă. Cât privește trecerea RO-RO de la Isaccea (România) la Orlovca, Ucraina, se așteaptă o HG (Guvernul României) din vara anului 2017. În tot acest timp partea ucraineană este gata să înceapă activitatea” a declarat Ilie Ștefan, președintele organizației județene a PNL Tulcea. *Ilie Ștefan s-ar putea regăsi pe lista candidaților liberali pentru Primăria Tulcea dacă sondajele de opinie pe care liberalii intenționează să le facă periodic, vor demonstra că tulcenii agrează această candidatură. *”Va fi, cu siguranță, o listă cu nume cunoscute de oameni competenți iar tulcenii vor alege candidatul care va intra în competiția electorală din partea liberalilor” (Ilie Ștefan).

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com