Click pentru a te abona

Lady Siria a lovit portul Tulcea(!)

autor Geta Negrișanu

Nava de tip cargo, naviga sub pavilion Belize în amonte pe Dunăre când echipajul a pierdut controlul navei ca urmare a problemelor tehnice de la motoare și a intrat în plin într-un ponton ancorat în zona centrală a falezei Tulcene.

Polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Tulcea au fost sesizati cu privire la un eveniment de navigație în dimineața zilei de 30 octombrie a.c.

Din primele verificări a rezultat că o navă tip cargo, sub pavilion străin,  în timp ce naviga amonte pe fluviul Dunărea ( braț Tulcea), în dreptul milei marine 37.5 a rămas fără guvernare și a intrat în coliziune cu un ponton de acostare din portul Tulcea.

În urma coliziunii au rezultat doar pagube materiale.

Ca urmare a acestui eveniment, nu s-a produs blocarea senalului navigabil sau poluarea mediului.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul de navigație.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Un Raspuns la Lady Siria a lovit portul Tulcea(!)

  1. Marin 31 octombrie 2019 at 9:31

    Un claxon o sirena ceva pentru avertizare pericol !!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.