Click pentru a te abona

La Tulcea, Horia Teodorescu (PSD) a fost reales președinte al Consiliului Județean iar Ștefan Ilie (PNL) a fost ales primar al Municipiului Tulcea

484 Shares

La Alegerile locale 2020, desfășurate în condiții cu totul speciale ținând cont de faptul că suntem în continuare în starea de alertă impusă de pandemia de coronavirus, tulcenii din toate localitățile judelui au ieșit la urne în număr relativ mare și au votat cum au știut mai bine.
Astfel, dintr-un total de 193.277 de persoane înscrise pe liste au votat 93.175 de persoane (48,12%).
Conform rezultatelor de ultimă oră Horia Teodorescu (PSD) a recâștigat președinția Consiliului Județean Tulcea (33.147 de voturi, 38,54%) cu un avantaj față de contracandidatul liberal (33,09%), de 4691 de voturi.

Pentru Primăria Municipiului Tulcea, Stefan Ilie (PNL) și-a adjudecat majoritatea voturilor 10361 de voturi (40,29%) față de candidatul situat pe locul doi, Luca Andaluzia, cu 7792 de voturi, 30,62% și a fost ales Primar al Municipiului Tulcea.

Mulțumesc tuturor tulcenilor care-au crezut în mine și mi-au acordat în continuare încrederea prin vot direct, în fapt , vreau să mulțumesc tuturor oamenilor de bună credință care au înțeles în mod nemijlocit faptul că am lucrat în toți acești ani pentru ca județul Tulcea să se dezvolte cu adevărat și că “Faptele fac diferența” nu este doar un slogan de campanie, este crezul care mă definește în mod structural.
Noi ne continuăm activitatea, terminăm marile investiții pe care le avem în lucru și aducem în prim plan proiecte noi, deosebit de importante pentru județul Tulcea și pentru tulceni!

Avem de muncă! Sunt recunoscător tuturor colegilor care au fost alături de mine, am demonstrat unitate, bun simț, implicare și responsabilitate, iar tulcenii au apreciat asta! Felicit toți participanții din această competiție electorală pentru rezultatele obținute, pentru curajul cu care au intrat și au participat activ pe tot parcursul campaniei electorale în condiții total atipice” a declarat Horia Teodorescu, Președinte al Consiliului Județean Tulcea.

În primul rând vreau să mulțumesc tulcenilor care-au ieșit în număr mare la urne și mi-au acordat votul decisiv pentru Primăria Municipiului Tulcea, un vot care mă onorează și mă obligă în acelasi timp să încep cât mai repede munca la primărie pentru că avem multe de făcut. Oamenii nu mai au răbdare, și cred că este corect să le oferim tulcenilor performanță, dialogul permanent, schimbarea mult așteptată.

Campania electorală s-a încheiat dar proiectele noastre rămân, drept pentru care trebuie să ne apucăm de lucru.
Vreau să-i felicit pe toți participanții la această competiție electorală și cred că vremurile ne obligă cumva să ne așezăm cu toții la masă și să luăm deciziile cele mai bune pentru oameni
” a declarat noul primar al Municipiului Tulcea, Ștefan Ilie.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com