Click pentru a te abona

La Sulina, de Sfinții Apostoli Petru și Pavel, s-a săvârșit sfânta liturghie închinată ocrotitorilor cerești ai lăcașului ortodox de rit vechi și s-a sfințit locul pentru noul sediu al C.R.L. Sulina

570 Shares

*С праздником вас!

Față de Biserica Ortodoxă de Rit Vechi și de reprezentanții acesteia voi rămâne mereu cu un sentiment profund de recunoștință.

Întâi, ca simplu credincios, pentru că simt până în detaliu și înțeleg rolul colosal pe care l-a jucat instituția bisericii în a-i strânge în jurul ei pe rușii lipoveni. Biserica a reușit, în același timp, să rămână un liant de valori și principii morale și spirituale comune, care ne-au definit peste veacuri.

Apoi, ca parlamentar, am avut de multe ori prilejul de a cunoaște, în bisericile unde ne-am închinat împreună, numeroși etnici ruși lipoveni, fără a fi în mod necesar membri cotizanți ai CRLR. Pe domniile lor, etnici ruși lipoveni de pe teritoriul țării noastre, indiferent de statutul ocupat în comunitate, i-am reprezentat și, cu voia Domnului, voi continua să-i reprezint în continuare, cu dedicare și răspundere, în Parlamentul României.

Astăzi, de Sfinții Apostoli Petru și Pavel, mă bucur că am putut ajunge la Sulina pentru a asista la sfânta liturghie închinată ocrotitorilor cerești ai lăcașului ortodox de rit vechi din localitate, dar și la sfințirea terenului pe care va fi amplasat viitorul sediul al comunității locale.
Vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați arătat-o de-a lungul timpului!
С праздником вас!
Sursă foto: Iacob Branisteanu

Ampleev Andrian Deputat CLRL

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com