Click pentru a te abona

La sărbătoarea comunei Ceamurlia de jos oamenii s-au bucurat pentru roadele muncii de peste an

3 Shares

“Am participat cu drag la manifestările prilejuite de Ziua Comunei Ceamurlia de Jos, la invitația primarului Dumitru Stan. I-am asigurat pe membrii comunități cu care ne-am întânit și care ne-au făcut onoarea de a ne primi în cel mai prietenos mod cu putință. Ne bucurăm să fim astăzi acasă la dumneavoastră, la ceas de sărbătoare, în plină toamnă, când se văd roadele muncii voastre de peste an ale tuturor acestor oameni care merită din plin admirația noastră pentru felul în care înțeleg  să muncească și să prețuiască rodul muncii lor cum se cuvine.

Îmi exprim admirația față de modul în care din ce în ce mai mulți primari din mediul rural reușesc să pună la punct evenimente extrem de interesante pentru comunitatea locală care i-a ales.

Personal, mă simt solitară cu toți oamenii care muncesc din greu în agricultură sau zootehnie pentru că noi toți suntem dependeți de produsele, din roadele pământului de care se îngrijesc acești oameni  din mediul rural care trudesc la pământ din primăvară până-n toamnă și atunci nu pot decât să-i felicit pe toți pentru rezultatele obținute după un an agricol, înțeleg, bun. Vă mulțumim și vă dorim sănătate și numai bine” a declarat deputatul Mirela Furtună.

În cadrul spectacolului au evoluat ansamblurile folclorice „Golovița“, „Dobrogeanca“ și „Poienița Dobrogeană“, Ansamblul de dansuri bulgărești „Asiga“ din Lunca,  Ansamblul Folcloric Aromân „Dor” din Sarighiol Deal precum și invitații speciali Constantin Enceanu, Angelica Flutur și Ansamblul Folcloric „Baladele Deltei”.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com