Click pentru a te abona

La solicitarea filialei Tulcea, Eugen Teodorovici (senator Tulcea și Ministru de Finanțe) a reintrat în cursă și a câștigat funcția de președinte executiv al PSD

2K Shares

Propunerea de revenire în cursa pentru funcția de președinte executiv al PSD a  fost făcută de liderul PSD Tulcea, Horia Teodorescu. Congresul PSD a validat, sâmbătă, candidatura lui Eugen Teodorovici pentru postul de președinte executiv al partidului, după ce, cu o zi înainte, acesta a anunțat că renunță să se înscrie în cursă în urma unei discuții cu cu ministrul Daniel Suciu, care viza aceeaşi funcţie. 
Era datoria noastră să-l susținem pe Eugen (Teodorovici)(!) Noi, la Tulcea suntem o echipă care a dovedit că poate lucra bine, eficient, că avem principii, că suntem în mijlocul oamenilor, că ținem cont de părerile exprimate de ei și că nu cădem în genunchi la fiecare rafală de vânt. Așadar, am demonstrat în nenumărate rânduri că suntem puternici pentru că suntem o echipă care lucrează pentru oameni, colegul nostru, Eugen Teodorovici face, efectiv, parte din această echipă iar faptul că votul final din Congres a dovedit că nu ne-am înșelat ne onorează și ne obligă în același timp.Vreau să-i felicit pe toți candidații, să-i felicit pe cei care vor conduce în mod oficial PSD începând de astăzi, cu primul președinte femeie în frunte, în persoana doamnei premier Viorica Dăncilă, Eugen Teodorovici-președinte executiv, Mihai Fifor -secretar general, și să-i asigur pe toți colegii că suntem mai pregătiți și mai hotărâți ca oricând să ne ducem la bun sfârșit proiectele-promisiuni pe care le-am făcut tulcenilor. Felicitări și mulțumesc tuturor parlamentarilor tulceni, tuturor primarilor, consilierilor noștri, membrilor și simpatizanților care ne-au susținut cu încredere în demersul nostru, iată, cu rezultate pozitive” a declarat liderul social democraților tulceni, Horia Teodorescu.

În primul rând, vreau să le mulţumesc celor care au avut puterea, îndrăzneala de a candida. Mulțumesc tuturor celor care m-au votat, pentru că votul lor va fi expresia speranțelor împlinite ale românilor. Mulțumesc și celor care nu m-au votat azi. Pentru că și votul lor va fi expresia dorințelor înfăptuite și motivația mea de a face mult mai mult decât ceea ce unii doar speră. Am promis că sunt sincer şi am să vă spun ceea ce simt. Mă gândeam dacă, în această sală, undeva curând, se va decide şi soarta ţării, în sensul bun al cuvântului. Sunt plin de emoţie. Cred că președintele executiv al celui mai mare partid din România chiar trebuie să poată găsi rezolvarea tuturor problemelor pe care oamenii le aduc de acolo, din comunitățile în care trăiesc. Este ceva ce mi-am dorit tot timpul să fiu, să găsesc rezolvarea problemelor pe care oamenii le invocă. Asta am să fac! Toţi românii se vor regăsi în acest partid frumos(!) Felicitări liderilor locali, delegaților, membrilor și susținătorilor acestui partid pentru încrederea în unitatea și forța PSD!Felicitări, Viorica Dăncilă, prima doamnă președinte al PSD!” a spus Eugen Teodorovici.

Viorica Dancilă a prezentat propunerile pentru Programul politic  “România la puterea 10”, manifest general care cuprinde poziționarea Partidului Social Democrat  în relațiile interne, dar si în comunicarea publică, o viziune socială, cu direcții de reconectare la stanga europeană precum și o asumare a misiunii PSD de apărător al drepturilor celor mulți.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com