Click pentru a te abona

La Festivalul de la Enisala, Crucea Roșie Filiala Tulcea a strâns 15.685 lei pentru ca Elena (20 ani) să-și crească frații mai mici după decesul tatălui și refuzul mamei

1.9K Shares

În cadrul Festivalului Enisala – Unitate la Cetate, Crucea Roșie Română – filiala Tulcea s-a implicat în strângerea de fonduri pentru Elena, o tânără care la numai 20 de ani are grijă de cei doi frați mai mici (după ce tatăl celor trei a încetat de viață, iar mama a renunțat la custodia minorilor). Fata din Isaccea a refuzat să își lase frații mai mici în plasament și a reușit să obțină dreptul de a își menține familia unită.

Crucea Roșie Filiala Tulcea la Festivalul de la Enisala 22 August 2023

În total, în cele trei zile de festival, s-au strâns 15.685 de lei, sumă care va ajunge la Elena, pentru a repara locuința familiei.

Este vorba despre o tânără de numai 20 de ani, care, la vârsta la care alții nu au foarte multe griji, și-a asumat responsabilitatea creșterii celor doi frați mai mici ai săi. Elena a decis să ia în îngrijire pe cei doi frați mai mici, Andreea (9 ani) și Vasile Ștefan (5 ani), după ce tatăl lor a decedat anul trecut, iar mama a refuzat să își crească proprii copii.

Astfel, Elena a reușit să primească măsură de plasament pentru frații mai mici, iar acum locuiește, alături de partenerul său de viață și de cei doi frați, la Isaccea, fiind mai mult decât hotărâtă să meargă mai departe alături de familia sa.

Crucea Roșie Filiala Tulcea la Festivalul de la Enisala 22 August 2023

Elena este un exemplu de tenacitate și empatie, este un om bun și frumos care a putut să înfrunte toate greutățile vieții și să depășească toate aceste momente dificile cu fruntea sus!

Urmăriţi Ştirile Dobrogeanews şi pe Google News

1.9K Shares
5 1 vot
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com