Click pentru a te abona

La Babadag, un copil a fost muşcat de cap de un câine agresiv. Jamdarmii au intervenit de urgență

139 Shares

Joi, 21 mai a.c., în jurul orei 20:10, jandarmii tulceni au fost sesizaţi, prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112, cu privire la faptul că pe strada Bujorului, oraş Babadag, un copil a fost muşcat de un câine agresiv.

Echipa de intervenţie din cadrul Detaşamentului 3 Jandarmi Măcin s-a deplasat la faţa locului, iar în urma verificărilor efectuate, aceştia au constatat faptul că numitul S.I., în calitate de proprietar al unui câine potenţial agresiv, nu a luat măsurile necesare de prevenire a atacului canin asupra unei persoane, respectiv asupra unei persoane în vârstă de 14 ani, ce prezenta o plagă muşcată la nivelul capului.

Persoana vătămată a fost transportată de către un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Babadag la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea pentru acordarea îngrijirilor medicale.

În cauză, jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare sub aspectul încălcării prevederilor art. 12, alin. (1) ,,Neluarea de către proprietarul câinelui sau deţinătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane”, conform O.U.G. 55/2002, privind regimul de deţinere al câinilor periculoşi sau agresivi.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com