Click pentru a te abona

La 29 de ani de independență pentru Republica Moldova: Independența trebuie apărată zilnic, prin muncă și dragoste pentru țară

12 Shares

”Cele aproape trei decenii de independență ne-au oferit mai multe lecții. În primul rând, ele ne-au demonstrat că independența are un preț și că ea trebuie apărată zilnic, prin muncă și dragoste pentru țară.

Sunt demne de toată recunoștința și de cea mai înaltă apreciere eforturile depuse de cetățeni pentru dezvoltarea comunităților, pentru menținerea stabilității în instituții și în țară, în toți acești ani. Consolidarea și democratizarea instituțiilor statului continuă și acum, după aproape trei decenii de independență…”a spus în discursul său Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi.

Mă alătur tuturor acelor care apreciază și felicită actul de curaj extrem  de important pentru frații noștri de dincolo de Prut, al celor 278 de deputați care au adoptat Declarația de Independență oferind în felul acesta șansa istorică a tuturor moldovenilor de a-și regăsi identitatea, de a pune bazele statului independent Republica Moldova și de a crea oportunități pentru dezvoltarea țării, conform visului de veacuri, a viziunii și aspirațiilor acestor oameni greu încercați de-a lungul timpului de vremuri și de oameni.

Felicit întreaga țară, pe toți cetățenii Republicii Moldova cu prilejul aceastei sărbători și vă asigur de buna noastră credință de a rămâne alături de frații noștri de peste Prut. Vă felicit pentru faptul că Moldova este o țară independentă, îmi doresc din tot sufletul să aveți un viitor frumos, prosper, pto-european și plin de realizări.

La Mulți Ani, Republica Moldova!

Deputat PSD Mirela Furtună, Comisia pentru politică externă

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com