Click pentru a te abona

La 160 de ani de la înființarea Forțelor Navale Române, mulțumim marinarilor români pentru devotamentul demonstrat sub drapelul național

1 Shares

Astăzi, de “Sfânta Maria Mare”, ocrotitoarea marinarilor, serbăm Ziua Marinei Române! Începând cu anul 1902, aducem, militari și civili, prin ample manifestări ale forțelor militare navale, un binemeritat omagiu tuturor marinarilor români.

Ediția din acest an atât de încercat este dedicatã împlinirii a 160 de ani de la înființarea Forțelor Navale Române, ocazie cu care suntem datori să mulțumim marinarilor români pentru devotamentul demonstrat sub drapelul național.

Să sărbătorim, fără a uita sacrificiul din toate vremurile ale marinarilor pentru apărarea patriei!
Vânt bun din pupa! La mulți ani!

Deputat Radu Anișoara

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com