Click pentru a te abona

La 100 de ani de la încheierea Primului Război Mondial, Forumul pentru Pace se va desfășura la Paris

24 Shares

O delegaţiei Comisiei pentru afaceri europene a Camerei Deputaților condusă de deputatul Angel Tîlvăr a participat la o Reuniune comună cu doamna Sabine Thillaye, președintele Comisiei pentru afaceri europene din Adunarea Națională franceză și membrii Comisiei pentru afaceri europene din Adunarea Națională de la Paris.

“Am făcut parte din delegația parlamentară română care a participat la Reuniunea de la Paris. Alături de noi s-a aflat Ambasadorul României în Franța. ES Luca Alexandru Niculescu” ne-a declarat deputatul liberal, Gudu Vasile.

“În cadrul dezbaterilor s-a subliniat faptul că Parteneriatul Strategic dintre România și Franța a avut un parcurs bun și a condus la aprofundarea relației bilaterare dintre cele două țări.

Deasemenea, Celebrarea Centenarului Marii Uniri de la 1 decembrie 1918 oferă un nou prilej pentru a exprima vocaţia celor două state de a continua un parteneriat solid, bine structurat.

La 100 de ani de la încheierea Primului Război Mondial, Forumul pentru Pace se va desfășura la Paris, în perioada 11-14 noiembrie 2018, și își propune lansarea unor proiecte de guvernanță care să fie dezbătute la nivelul liderilor politici și organismelor internaționale. România va fi reprezentată de Președintele Klaus Iohannis.

Pregătirea Preşedinţiei României la Consiliul UE a constituit o prioritate a dezbaterii în cadrul căreia s-a subliniat faptul că  România sprijină cu fermitate consolidarea proiectului european, pe baza respectării depline a valorilor și principiilor fundamentale ale UE. Acesta este spiritul în care România îşi va exercita mandatul de Preşedinte al Consiliului UE, un moment de reper constituindu-l Summit-ul european de la Sibiu, care va fi dedicat viitorului UE și Agendei strategice europene 2019-2024.

În ceea ce privește tematicile de interes ale Preşedinţiei României la Consiliul UE, acestea vor fi corelate cu agenda legislativă a Consiliului UE, urmând să stea la baza Programului de lucru al Preşedinţiei României la Consiliul UE.

Cei patru piloni principali de acţiune vor viza (a) asigurarea unei creșteri durabile și echitabile pentru toate statele membre, prin intermediul unui nivel sporit de convergență, inovare, digitalizare și conectivitate; (b) menținerea unei Europe sigure; (c) consolidarea rolului global al UE și (d) promovarea valorilor comune, cu accent pe dimensiunea socială”  a spus deputatul Gudu Vasile în cadrul unei declarații de presă.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com