Click pentru a te abona

Klaus Iohannis alături de o majoritate parlamentară pro-europeană, în jurul PNL, pentru o Românie normală

296 Shares

Singura modalitate în care fiecare dintre noi poate influența pozitiv soarta României este votul exprimat la urne.

O guvernare responsabilă, care să repare toate stricăciunile făcute de PSD și să repună România pe direcția corectă de dezvoltare care să aducă beneficii pentru toți românii,  este alegerea Președintelui Klaus Iohannis, pentru al doilea mandat.

Klaus Iohannis este liderul român cel mai respectat, cel mai apreciat, care are cea mai mare capacitate de a influența deciziile pe plan internațional și pe plan european. Este un om care întotdeauna a făcut cinste fiecăruia dintre noi oriunde ne-a reprezentat, fiind garanția unei dezvoltări normale a României și a unui parcurs euro-atlantic pentru România. Are statura, credibilitatea, respectul și atitudinea potrivite pentru un șef de stat. Este un om politic echilibrat, care respectă valorile, legea și ordinea constituțională.

A fost întotdeauna de partea românilor în lupta cu o majoritate parlamentară care a guvernat doar pentru interesul propriu al liderilor de partid și al clientelei politice.

Klaus Iohannis a făcut tot ceea ce putea face un Președinte al României pentru a opri acțiunile nocive ale majorității PSD, a folosit toate instrumentele legale și constituționale avute la dispoziție pentru respingerea proiectelor PSD periculoase pentru România, prin blocarea lor la CCR sau retrimiterea lor în Parlament. În primul mandat , Klaus Iohannis a descins direct la ședințele oficiale ale Guvernului, în momente cheie, pentru a avertiza asupra adoptării unor decizii extrem de nocive pentru români.

A respins de nenumărate ori miniștrii propuși de PSD care nu respectau condițiile legale pentru numire, în contextul în care majoritatea PSD – ALDE, în aproape trei ani de guvernare, a schimbat trei premieri și peste 80 de miniștri, toți la fel de incompetenți. A susținut, împreună cu PNL, adoptarea moțiunii de cenzură și demiterea Guvernului Dăncilă și oprirea celei mai proaste guvernări care a existat în România după Revoluție.

A apărat democrația, s-a solidarizat cu protestele legitime ale societății și a fost alături de oamenii revoltați împotriva PSD în momentele critice pentru societate.

Președintele Iohannis a sesizat CCR în cel puțin 75 de situații în care deciziile Parlamentului sau ale Guvernului încălcau legea fundamentală, iar 70% dintre aceste sesizări au fost admise.

A promovat și promulgat legile care sunt în beneficiul românilor și pentru care Guvernul a garantat că există resurse bugetare (Legea salarizării bugetare, Legea pensiilor, Legea de majorare a alocațiilor pentru copii). A oprit amnistia și grațierea politicienilor corupți prin blocarea OUG 13 și prin convocarea Referendumului pentru Justiție.

A contribuit decisiv, sprijinind candidatura unui român, Laura Codruța Kovesi, la obținerea pentru România a uneia dintre cele mai importante funcții de conducere la nivelul instituțiilor europene, Procuror-șef al Parchetului European.

De Ziua Europei, Iohannis a adus Europa în România la cea mai importantă reuniune de șefi de stat sau de guvern din UE la Summitul de la Sibiu.

A solicitat și a obținut reforma sistemului electoral pentru a permite votul românilor din străinătate, fără cozi și alte umilințe la care au fost supuși cetățenii români de guvernele PSD. Noile condiții de vot în străinătate: simplificarea votului prin corespondență, program de vot extins pe 3 zile, înființarea de noi secții, menținerea programului de vot și după ora 21 în cazul în care sunt cozi la vot.

În primul mandat, Președintele Iohannis a luptat pentru a opri acțiunile nocive și toxice ale unei majorități parlamentare PSD care a guvernat împotriva intereselor României și ale românilor

În al doilea mandat, Președintele Iohannis, alături de o majoritate parlamentară pro-europeană, formată în jurul Partidului Național Liberal, poate începe reconstrucția țării pentru o Românie normală, așa cum și-o dorește fiecare român, o țară așa cum trebuie să fie.

România normală este țara pe care ne-o dorim cu toții, o țară în care îți dorești să trăiești și să te întorci, o țară în care lucrurile funcționează așa cum ar trebui, o țară în care civilizația și respectul devin regula de zi cu zi.  O Românie normală începe cu respectul valorilor fundamentale pentru o societate democratică civilizată, egalitatea cetățenilor în fața legii: legea-i lege pentru toți!

Voi ieși la vot pentru a îl susține pe Klaus Iohannis și pentru al doilea mandat pentru că el a demonstrat cu fapte concrete nu cu lozinci. Klaus Iohannis alături de o majoritate parlamentară pro-europeană, formată în jurul Partidului Național Liberal, poate începe reconstrucția țării pentru o Românie normală, așa cum și-o dorește fiecare român, o țară așa cum trebuie să fie. 

Deputat PNL Vasile GUDU

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com