Click pentru a te abona

Județul Tulcea la Ediția de primăvară a Târgului de Turism al României

195 Shares

Ajuns la cea de-a 41-a ediţie, Târgul de Turism al României I (TTR) se desfășoară în perioada 21 – 24 februarie, reunește 330 de mari companii și expune cele mai avantajoase oferte pentru pasionații de turism cultural, turism de tratament, rural sau de business, dar și pentru cei care îndrăgesc croazierele, destinațiile exotice și turismul de aventură.Gradul de internaţionalizare a celei de-a 41-a ediții a Târgului de Turism al României I este de 22%, 15 ţări își prezintă zonele şi obiectivele turistice: Bulgaria, Chile, Congo, Croația, Grecia, Ungaria, Israel, Macedonia, Moldova, Palestina, Portugalia, România, Rusia, Spania și Turcia.

Menționăm că anul acesta și-au anunțat participarea oficială următoarele țări: Bulgaria, Grecia, Israel, Macedonia, Moldova, Palestina, Africa de Sud.

Atracțiile turistice ale județului nostru sunt reprezentate cu succes în cadrul standului Deltei Dunării și Dobrogei de Nord, unde vizitatorii se pot  bucura de muzică live, dansuri tradiționale, degustări de vinuri și preparate tradiționale, inclusiv cu specific pescăresc, din zona noastră.

„Salut, cu această ocazie, organizatorii acestui eveniment de mare amploare, menit să pună în valoare frumusețea atracțiilor turistice din întreaga țară și mă bucur că, de la an la an, numărul participanților la acest expozeu de frumusețe românească crește semnificativ.

Fără falsă modestie, vă spun că noi, județul Tulcea, sub brandul „Delta Dunării și Dobrogea de Nord – Grădina Bio a Europei”, venim în fața dumneavoastră cu o ofertă greu de refuzat: suntem județul care reunește Dunăre, Mare, munți, dar și perla coroanei, așa cum ne place nouă să spunem, Delta Dunării.  Dar, în plus, avem și cultură, avem istorie, avem cetăți care merită vizitate, avem mănăstiri – clădiri de patrimoniu de o valoare inestimabilă, care spun povești extraordinare ale trecutului nord-dobrogean.

Astfel, cred că județul nostru merită o atenție deosebită atunci când discutăm despre o promovare corectă și coerentă a întregului teritoriu românesc, respectiv a frumuseților de pe aceste meleaguri.

Închei prin a mulțumi Asociației de Management al Destinației Turistice Delta Dunării și tuturor partenerilor și colaboratorilor noștri, care au făcut posibilă organizarea acestui frumos stand, iar pe vizitatori îi invit să poposească la standul nostru, să guste din bunătățile nostre și să se bucure de un regal cultural-artistic ce se va desfășura pe durata celor patru zile ale târgului“, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea.

Momentele cultural artistice sunt susținute de Ansamblul Artistic „Baladele Deltei“, Ansamblul de dansuri „Katiușa“ din Mahmudia, Ansamblul Rușilor Lipoveni „Landâș“ din Sarichioi și Ansamblul Meglenoromânilor „Altona“ din Cerna.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com