Click pentru a te abona

Județul Tulcea este blocat, se intervine cu șenilatele pentru salvarea persoanelor cu nevoi medicale. 65 de localități în beznă.

918 Shares

UPDATE 6 Februarie, ora 11,27 *persoană blocată între Carcaliu şi Măcin, intervine şenilata şi Dacia Duster de la Secţia de Pompieri Măcin * 2 persoane blocate la Malcoci DJ 222C, km 2-4, intervine direcția Drumuri Județene *2 persoane blocate într-un autoturism Turcoaia, intervine D.N. cu o lamă de dezăpezire.

STAREA DRUMURILOR
La data de 06.02.2020, se menţine închiderea temporară a circulaţiei autovehiculelor pe toate drumurile naţionale şi judeţene. 65 de localități fără energie electrică

CAZURI MEDICALE:
Carcaliu – o persoană de sex feminin, vârsta de 70 de ani – asistență medicală – Intervine – șenilata de la Secția Măcin, Duster de la Secția Măcin, o ambulanță S.A.J. și lama de la D.N. – Persoana a fost transportată la unitatea spitalicească din Măcin;
Jijila – o persoană de sex feminin, vârsta de 66 de ani – asistență medicală – transportată la unitatea spitalicească Măcin;
Mineri – o personă de sex feminin, vârsta 21 de ani – asistență medicală – intervine SMURD Tulcea – persoana a fost transportată la Spitalul Județean Tulcea;
Mineri – o femeie gravidă (12 săptămâni) în vârstă de 35 de ani – traumatism cranio-cerebral – intervine SMURD Tulcea – persoana a fost transportată la Spitalul Județean Tulcea.

DEGAJARI ARBORI
3 copaci au afectat 3 autoturisme în municipiul Tulcea

SITUAȚIA UTILAJELOR DE DESZĂPEZIRE :
D.N. – 17 de utilaje
D.J. – 15 utilaje

Iarna a pus stăpânire într-o noapte pe întreg județul Tulcea. La miezul nopții erau 44 de localități în beznă, fără energie electrică iar dimineața numărul localităților a crescut la 69. Mașini blocate pe parcursul nopții în condițiile în care Comandamentul de iarnă a dispus închiderea drumurilor naționale și a celor județene odată cu declanșarea codului roșu. Cum s-au derulat lucrurile:

ora2.24    *Un utilaj al Drumurilor Județene a găsit un autoturism cu 4 persoane care erau înzăpezite între localitățile Alba și Valea Teilor, l-a deblocat și l-a escortat la Districtul Drumurilor Județene.
ora04:35  *Prin intermediul unui apel la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 a fost anunțat că un autovehicul cu 2 persoane este înzăpezit în zona “Dealul Mare” între localitățile Niculițel și Somova, pe DN22. Pentru deblocare a intervenit un utilaj al Drumurilor Naționale.
ora 04:59   *Conform informațiilor actuale, nu au mai fost realimentate cu tensiune alte localități. Având în vedere evoluția fenomenelor meteorologice, s-a hotărât întreruperea procesului de învățământ în tot județul, inclusiv în municipiul Tulcea. Având în vedere situația meteorologică actuală, se menține închiderea temporară a tuturor sectoarelor de drum naționale și județene de pe raza județului Tulcea.
ora 08:02   *Conform informării E-DISTRIBUTIE DOBROGEA, la această oră, 69 de localități din județul Tulcea nu sunt alimentate cu energie electrică. În vederea remedierii lipsei furnizării energiei electrice la cele 69 de localități se intervine cu 13 echipaje ale distribuitorului de energie electrică.
ora 10:04    *Un convoi compus dintr- un utilaj al Drumurilor Naționale, 1 ambulanță SAJ și 1 autospecială de muncă operativă cu șenilată se deplasează pentru a prelua o femeie de 70 de ani din localitatea Carcaliu.
O altă femeie de 66 de ani, a fost preluată de echipajul SMURD Măcin și transportată la unitatea spitalicească din Măcin.
ora 10:06     *Conform distribuitorului de energie electrică, mai sunt 66 de localități nealimentate cu energie electrică.
ora 10:12      *Suburbia Tudor Vladimirescu nu mai este alimentată cu energie electrică de la ora 10:00.
ora 10:14      *Între localitățile Văcăreni și Luncavița 1 autoturism cu 1 persoană este blocat. Intervine un utilaj al Drumurilor Naționale.
Detașamentul de pompieri Tulcea intervine pentru înlăturarea unui copac căzut peste autoturisme în municipiul Tulcea. Se intervine cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă și 5 pompieri.

“Comandamentul pentru situații de urgență este în activitate, sunt comunicate datele minut cu minut iar utilajele și echipajele de intervenții acționează în regim de urgență, dacă viața oamenilor este în pericol și în măsura în care viscolul permite. Se intervine pentru rezolvarea problemelor la liniile de înaltă tensiune afectate de vântul deosebit de puternic ce a bătut în rafale, pe alocuri chiar și cu 120 de km/oră. Reamintesc faptul că încă de noaptea trecută în cadrul Comandamentului s-a hotărât închiderea unităților școlare și a drumurilor naționale/județene pe tot parcursul zilei de astăzi, 6 Februarie. Noi venim cu toate informațiile necesare astfel încât oamenii să știe cum să procedeze și intervenim în regim de urgență atunci când sunt solicitări punctuale. După cum ați văzut, se lucrează deja peste tot pentru ca localitățile să fie alimentate cu energie electrică” a declarat prefectul județului Tulcea, Alexandru-Cristian Iordan

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com