Click pentru a te abona

Jocuri și mișcări politice de provincie: primari și consilieri ACL își declară deschis susținerea pentru Teodorescu Horia și pentru Victor Ponta

0 Shares

Este fierbinte și stă să dea în clocot viața politică de provincie. Se fac și se desfac înțelegeri. Oamenii încep să iasă la rampă și să declare deschis pentru cine-și asumă răspunderea în campania electorală care urmează. Miza este uriașă Președintele României. Astăzi vorbim despre membrii ai PDL care s-au hotărât să-l  susțină pe președintele PSD (org. jud.Tulcea), Teodorescu Horia și, implicit pe candidatul susținut de acesta: Victor Ponta.

Topoleanu-MacinNicolae Topoleanu, primarul orașului Măcin (PDL): “Într-o căruță care scârțâie…nu pot să lucrez eficient pentru măcineni. Sunt membru PDL dar îl susțin pe Teodorescu Horia(președintele organizației PSD a județului Tulcea), președintele Consiliului Județean Tulcea. Nu, nu intenționez să plec din PDL dar consider că datoria mea este să fac politica locuitorilor orașului Măcin. Consiliul Județean Tulcea ne-a ajutat, Teodorescu Horia s-a zbătut să ne aducă aici, în oraș, miniștri, reprezentanți ai Guvernului și în felul acesta am putut rezolva probleme care stagnau de multă vreme și ne dădeau tuturor bătaie de cap. Ar fi nedrept să fac altfel. Așa mi se pare correct. Să-l susțin pe Teodorescu Horia așa după cum el ne-a susținut pe noi, măcinenii. Și proiectele noastre care nu înseamnă altceva decât progres pentru comunitate. ”

Anisoara-Radu02Anișoara Radu, consilier PDL (Consiliul Județean Tulcea): “Plec din PDL dar rămân deocamdată consilier județean independent. Voi vota în Consiliul Județean pentru proiectele care sunt de folos cetățenilor care m-au trimis să fac exact acest lucru. Consider că apele pe scena politică sunt tot mai tulburi și chiar nu mă mai regăsesc în partidul în care am activat (PDL) atât de mult timp. Am nevoie de un răgaz pentru o evaluare personală. Regret, din punct de vedere politic, despărțirea de Primarul Hogea Constantin pentru care am toată stima și considerațiunea. Și punct. Deocamdată.”

HogeaHogea Constantin, primarul municipiului Tulcea (președinte org. PDL a judetului Tulcea): “Există viață și după aceste alegeri! Suntem aleși de oameni și trebuie să ne facem datoria așa după cum le-am promis. Eu cred că fiecare trebuie să-și asume responsabilitatea faptelor sale. Și, vă asigur, vine o vreme când răspundem cu toții pentru toate hotărârile pe care uneori le luăm pe propria răspundere. Atunci când omul care te-a votat te întreabă de ce(?!?) Cât privește PDL-ul, acesta nu le va da satisfacția să-i excludă pe toți aceia care înțeleg că pot rămâne mebri ai acestui partid dar pot susține candidatul altui partid”.

Gudu-VasileVasile Gudu, deputat PDL (vicepreședinte) “Eu susțin în continuare faptul că doar unitatea ne-ar putea aduce tuturor “mai-binele” de care tot vorbim.Este opțiunea lor, nimeni nu-i ține cu forța…Personal cred că oamenii care au plecat din PDL sau au declarat că vor susține alt candidat la președinția României au cedat în fața presiunilor politice…poate s-au temut de faptul că nu vor mai fi sprijiniți cu realizarea unor proiecte. Fiecare plecare ne creează probleme. Dar toți acești oameni nu vor fi obligați să plece din partid doar pentru că au o altă opțiune. Este regretabil dar este opțiunea lor.”

Vă reamintesc faptul că în urmă cu doar câteva zile primarul comunei Luncavița, Ilie Ștefan, adresa o scrisoare deschisă oamenilor politici și societății civile în egală măsură: „Alegerile prezidențiale 2014: stres, luptă, dușmănie, constrângere, golănie, minciună, șantaj, mită, prostituție și cam  atât.Vreau să fac  distincția dintre a rămâne înscris și a fi fidel, smerit, câine credincios, slugarnic, partidului din care faci parte. Nu pot accepta să plec capul și să votez după cum îmi indică partidul și, mai mult, să mă mint și să mint la rându-mi în colectivitate că ne va fi mai bine în acest viitor incert! Îmi asum hotărârea de a-l sprijini la alegerile prezidențiale 2014 și de a-l vota pe candidatul Partidului Social Democrat, Victor PONTA.”

Nota autorului: Sursele noastre ne spun că mai sunt 2-3 primari PDL și mai mulți consilieri care se pregătesc să-l susțină pe social-democratul Teodorescu Horia și, evident, candidatul Victor Ponta pentru președinția României. Se spune că nici în PNL nu ar fi chiar liniște și pace. Sunt niște primari care se pregătesc să trecă în tabăra lui Tăriceanu. Și mulți consilieri. Chiar și cei din Consiliul Local al municipiului Tulcea.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Un Raspuns la Jocuri și mișcări politice de provincie: primari și consilieri ACL își declară deschis susținerea pentru Teodorescu Horia și pentru Victor Ponta

  1. gs 30 noiembrie 2014 at 9:12

    Perversii de primari si consilieri. poporul ia votat pe listele unui partid si curvele au tradat pentru ciolan. Ete k au trecut alegerile prezidentiale si tăt nik (canci) a-ți luat.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com