Click pentru a te abona

Jandarmul Sorin Andrici participă la ,,Alerg pentru autism 24 de ore”

98 Shares

Sâmbătă, 19 septembrie, plutonierul adjutant şef Sorin Andrici va lua startul la ultramaratonul ,, Alerg pentru autism 24 de ore”, care va avea loc pe malul Lacului Ciuperca din municipiul Tulcea.

Echipa de ultramaraton Spartanii, alături de căpitanul acesteia, plutonierul adjutant şef Sorin Andrici, va concura cu alte 43 de echipe din tot atâtea oraşe şi va alerga timp de 24 de ore pentru cei 70 de copii din cadrul Centrului de Plasament pentru Recuperarea şi Reabilitarea Copilului cu Handicap Sever ,,Pelican”, precum şi pentru copiii cu autism.

Prin această campanie de donaţii, jandarmul tulcean dovedeşte încă o dată solidaritate faţă de cei care au nevoie de sprijin în situaţii dificile ale vieţii.

,,Cred cu tărie că efortul meu şi al echipei nu va fi în zadar, deoarece alergăm pentru copiii care au într-adevăr nevoie de noi şi sperăm că donaţiile strânse vor reprezenta un real sprijin pentru aceşti copii! Apreciez efortul tuturor persoanelor implicate în acest act de solidaritate şi cred că împreună suntem mai puternici!” – Sorin Andrici.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com