Click pentru a te abona

Pompierii tulceni donează sânge pentru viață. Fiecare dintre noi poate fi în locul celor care așteaptă picătura de sânge!

67 Shares

În zilele de 08 și 09 septembrie, 15 pompieri tulceni au fost prezenți la sediul Centrului de Transfuzii Sanguine Tulcea pentru a dona sânge.

Ca de fiecare dată, aceștia au răspuns pozitiv campaniei „Salvatorii donează pentru viață” derulate la nivel național de către Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă în perioada 7-11 septembrie, cu ocazia Zilei Pompierilor din România.

Prin gestul lor umanitar, pompierii doresc să fie solidari cu cei aflați în suferință, precum și pentru a încuraja acest demers în rândul cetățenilor.
„Donarea de sânge trebuie să continue!

Haideți ca prin gestul nostru să oferim o șansă la viață!
Vrei să ajuți? Arată că-ți pasă! Mergi și donează! Fiecare dintre noi poate fi în locul celor care așteaptă picătura de sânge!” – este mesajul transmis prin intermediul acestei campanii.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com