Click pentru a te abona

Jandarmii tulceni au preluat ștafeta Invictus pentru a o duce mai departe, în alergare, la Monumentul Eroilor din Babadag, de unde o vor prelua și o vor duce mai departe, la Constanța, militarii de la Regimentul de Infanterie Marină!

227 Shares

3 jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea au alergat în cadrul Ştafetei Veteranilor Invictus 2020, ediţia a VII-a, care aduce un omagiu soldaților români răniți sau care au decedat în misiuni militare.

Cei trei jandarmi, plutonier adjutant şef  Sorin Andrici, plutonier major Ivanov Lucian și plutonier major Grosu Florin şiau luat startul la poarta Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea, în prezenţa inspectorului şef, colonel Bordei Ion, care le-a înmânat ştafeta Invictus pentru a o duce cu recunoştinţă mai departe, în alergare, la Monumentul Eroilor din orașul Babadag, unde o vor prelua și o vor duce mai departe (Constanța) militarii de la Regimentul de Infanterie Marină!

,,Militar fiind, îmi iubesc patria și mai mult decât atât, bunicul meu a luptat pentru libertatea și independența noastră! Sunt onorat să particip la Ștafeta Veteranilor și aș dori ca prin această acțiune Invictus să aduc un omagiu eroilor neamului nostru, să le reamintim tinerilor și copiilor noștri că istoria românilor este una frumoasă, una care trebuie să rămână ,,vie” în inimile noastre! Activez în Jandarmeria Tulcea din 1996, iubesc această meserie și da, pentru mine, Jandarmeria Română reprezintă Lege și ordine!” –  plutonier adjutant şef  Sorin Andrici

,,Toți din familia mea de la străbunic încoace au purtat cu onoare haina militară. Indiferent de armă, au adus o contribuție Patriei, la libertatea, independența și democrația poporului și a țării noastre – România!

Prin participarea mea la Ștafeta Veteranilor Invictus doresc să aduc un omagiu eroilor neamului căzuți la datorie!”- plutonier major Ivanov Lucian

,,Voi da tot ce am mai bun și voi alerga pentru un singur scop: recunoștință și cinste eroilor neamului nostru care s-au sacrificat pentru poporul român! Cinste militarilor din teatrele de operațiuni!” –  plutonier major Grosu Florin

Ştafeta Veteranilor este un eveniment organizat în contextul sărbătoririi, la 25 octombrie, a Zilei Armatei României şi care promovează simbolul absolut al curajului, devotamentului, patriotismului, spiritului de sacrificiu şi respectului faţă de eroii neamului şi al dragostei faţă de ţară.

Activitatea se desfăşoară în perioada 13-25 octombrie 2020 şi presupune purtarea unei ştafete, reprezentată de către una din culorile drapelului tricolor, pe trei trasee.

Alergătorii pleacă din Tulcea pe 13 octombrie, din Sighișoara pe 19 octombrie și din Reșița pe 21 octombrie.

Traseul galben va începe din Tulcea şi va trece prin Babadag, Constanţa, Călăraşi, Bucureşti, Ploieşti, Braşov, Cincu, Sibiu, Alba Iulia, Câmpia Turzii, Cluj-Napoca, Zalău şi Carei.

Toate cele trei trasee reunite la Carei de Ziua Armatei României, vor întregi drapelul tricolor, reevocând astfel momentul din 25 octombrie 1944 şi cinstind eroii şi veteranii României care s-au jertfit pentru noi.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com