Click pentru a te abona

Jandarmii tulceni aplică amenzi “la greu” pentru tulburarea liniștii publice, adresarea de injurii, consumul de alcool în locuri publice

655 Shares

Tulburarea liniștii publice, adresarea de injurii, consumul de alcool în locuri publice și nerespectarea prevederilor legale în domeniul pescuitului, precum pescuit fără permis în habitatele piscicole naturale, neprezentarea permisului de pescuit și pescuit recreativ sub dimensiunile minime legale sunt fapte pentru care jandarmii tulceni au aplicat mai multe sancțiuni contravenționale în ultimele zile.

Pe timpul executării misiunilor specifice executate, echipajele de jandarmerie au aplicat 19 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 5.950 lei.

De asemenea, în acest sfârșit de săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea au avut în vedere pe lângă prevenirea comiterii faptelor antisociale și informarea cetățenilor cu privire la măsurile de prevenire a răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus.

În perioada următoare, ne vom regăsi, ca de fiecare dată, în mijlocul cetățenilor unde avem în atenție orice încălcare de la normele legale, fie că vorbim de comiterea de fapte contravenționale sau penale.

Jandarmii tulceni vor continua acțiunile pentru prevenirea fenomenului contravențional și infracțional, recomandând cetățenilor ca ori de câte ori sesizează fapte ce pot afecta siguranța publică, să apeleze numărul unic 112 sau să se adreseze celei mai apropiate patrule de ordine și siguranță publică.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com