Click pentru a te abona

Jandarmii la meciul de fotbal dintre DELTA DOBROGEA TULCEA şi AGRICOLA BORCEA din liga a-III-a

5 Shares

 În acest sfârşit de săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea vor fi angrenate în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele organizate în zona de responsabilitate.

Astfel, în data de 31 august vor fi prezenţi în zona stadionului Delta din municipiul Tulcea, la meciul de fotbal dintre echipele A.C.S.F.C. DELTA DOBROGEA TULCEA şi A.S.F.C. AGRICOLA BORCEA din liga a-III-a.

În perioada 31 august – 02 septembrie vor asigura măsuri de ordine publică la „Rowmania Fest 2018” – Festivalului  Internaţional  al Bărcilor  cu  Vâsle, desfăşurat în zona Lacului Ciuperca, pe Faleza municipiului şi în Piaţa Mircea cel Bătrân. Tot în perioada menţionată vor fi şi la Festivalul internaţional de muzică Dichis`n`Blues la Casa Avramide.

În zilele de 01 şi 02 septembrie începe Festivalul Borşului Lipovenesc de Jurilovca, o manifestare la care vom asigura ordinea publică începând cu orele 11.00 iar duminica, 02 septembrie, se desavarseste sfinţirea Bisericii Înălţarea Domnului şi Sf. Lazăr de pe strada Eternităţii, Cimitirul Vechi.

Pentru desfăşurarea în siguranţă a evenimentelor mai sus menţionate, jandarmii le recomandă cetăţenilor să evite implicarea în conflicte şi să anunţe orice faptă de natură contravenţională sau penală patrulelor de jandarmi.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com