Click pentru a te abona

Jandarmii celebrează Ziua Unirii Principatelor Române

54 Shares

Jandarmii tulceni  vor participa la manifestările organizate cu prilejul sărbătoririi Zilei Unirii Principatelor Române.

Cu această ocazie, jandarmii vor asigura garda Drapelului de Luptă şi vor participa alături de reprezentanţii celorlalte instituţii la ceremonialul militar şi religios organizat vineri, 24 ianuarie, în Piaţa „Tricolorului” din municipiul Tulcea începând cu ora 10.00.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea va participa cu garda portdrapel formată din 1 comandant de gardă şi 6 subofiţeri şi cu un pluton de onor format din 1 comandant şi 15 cadre militare.

De asemenea, jandarmii tulceni vor fi alături de cetăţeni şi vor avea în vedere  şi asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică corespunzător, buna desfăşurare a manifestării,  prevenirea şi combaterea oricăror fapte care pot duce la tulburarea ordinii publice.

Pentru a evita producerea de evenimente nedorite, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea face următoarele recomandări cetăţenilor:

  • să respecte regulile stabilite de organizatori şi indicaţiile forţelor de ordine
  • să evite implicarea în conflicte de orice natură
  • să fie atenţi la bunurile şi obiectele personale
  • să supravegheze în permanenţă copiii care îi însoţesc
  • să sesizeze prompt organele de ordine publică prin contact direct sau prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, despre săvârşirea unei fapte penale, contravenţionale sau despre producerea unei situaţii de urgenţă.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com