Click pentru a te abona

Jandarmii au luat cu asalt troienele de zăpadă

0 Shares

 

Peste 70 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean  Tulcea, au intervenit pentru deszăpezirea şi deblocarea căilor de acces a mai multor spaţii aparţinând unor obiective sociale dar şi la domiciliile persoanelor vârstnice sau cu probleme de sănătate care nu mai puteau ieşi din case, intervenţia făcându-se atât la nivelul judeţului  cât şi în municipiul Tulcea.

Jandarmii, au intervenit în municipiul Tulcea la Centul de Plasament SPERANŢA, Cantina de Ajutor Social şi la patru domicilii în care se aflau persoane vârstnice şi cu probleme de sănătate; în oraşul Babadag s-a intervenit la Centrul de îngrijire şi asistenţă socială a bătrânilor, Centrul de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică, Serviciul de Ambulanţă şi la zece case în care se aflau persoane vârstnice şi cu probleme de sănătate; în oraşul Măcin s-a intervenit la Spitalul Orăşenesc,  Serviciul de Ambulanţă şi la cinci case în care se aflau persoane vârstnice şi cu probleme de sănătate.

La nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean  Tulcea, sunt constituite mai multe subunităţi şi echipe care vor interveni şi în zilele următoare la sediile instituţiilor sociale şi în localităţile tulcene unde ninsoarea abundentă şi viscolul puternic au creat mari probleme în special persoanelor în vârstă care nu-şi pot deszăpezi singuri gospodăria şi se află în dificultate.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

2 Raspunsuri la Jandarmii au luat cu asalt troienele de zăpadă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com