Click pentru a te abona

Jandarm tulcean pe podium

0 Shares

Jandarm tulcean pe podium la semimaraton Sâmbătă, 15 august a.c., în localitatea Ciucurova, județul Tulcea, s-a desfășurat semimaratonul din Campionatul Dobrogea Trail Runs – Trofeul Explorer etapa a IV-a.

Printre câștigătorii competiției s-a numărat și un jandarm tulcean, care s-a înscris în concurs la proba de 22 Km la care au participat peste 30 de alergători, în condițiile unui traseu de alergare pe teren accidentat, categoria de vârstă 30 — 44 ani, reușind să termine cursa pe locul II, cu un timp de două ore și 16 minute.

Chiar dacă meseria pe care a îmbrățișat-o cu mult drag și căruia-i este devotat îl solicită mult, plutonierul adjutant Andrici Sorin din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, găsește de fiecare dată resursele necesare pentru a se antrena și participa la competițiile sportive organizate la nivel local.

Subofițerul își desfășoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea din anul 1995, în decursul timpului participând la numeroase competiții.

Pentru ultima sa performanță, subofițerul a fost felicitat de inspectorul șef locotenent — colonel Ion BORDEI.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com