Click pentru a te abona

Ipoteze șocante în cazul băiatului de 8 ani dispărut în urmă cu 6 zile la Pecineaga. Ce au găsit polițiștii

Băiatul de 8 ani locuia cu tatăl său, prietena acestuia și bunica după ce părinții se despărțiseră. Mama copilului spune că băiatul era bătut zilnic de mama vitregă, de tată, de toți cei cu care locuia, că ea nu avea voie să-și vadă fiul, dar nu exclude varianta răpirii.

Copilul provine dintr-o familie dezorganizată în care oamenii trăiau de pe-o zi pe alta iar consumul de alcool ar fi la ordinea zilei după cum spun oamenii din localitate.

Tatăl copilului i-a anunțat dispariția copilului de 8 ani abia sâmbătă seara, deși nu-l văzuse toată ziua. El neagă acuzațiile fostei concubine, mama copilului, și crede că băiatul a fost răpit sau chiar ucis. Oamenii din localitatea constănțeană sunt oripilați de faptul că tatăl și-a petrecut vremea la birt în timp ce toată suflarea din localitate îl căuta pe copil.

Iulian Alexandru Biţică are 8 ani și a dispărut în urmă cu șase zile din apropierea locuinței din Pecineaga, județul Constanța. Imaginile de pe o cameră de supraveghere l-au surprins cum se juca singur cu niște role la o stradă distanță de locuință. De altfel, oamenii au găsit abandonate rolele la capătul străzii.

Peste o sută de polițiști, pompieri, jandarmi, scafandri, cetățeni l-au căutat pe copil timp de cinci zile fără niciun rezultat. Au periat toate locurile – n care ar fi putut găsi vreo urmă, au golit trei bazine cu dejecții aflate în apropiere unde, autoritățile ajutate de pescari au răscolit și mălul de pe fundul bazinelor dar în zadar.

În sprijinul anchetatorilor au venit și reprezentanți ai Gărzii de Coastă cu un sonar performant. Au scanat bazinele, fără vreun rezultat, deși mai multe indicii și un câine de urmă i-au condus către această zonă.

Se conturează tot mai mult ipoteza răpirii, a unui accident sau chiar a crimei iar căutările și audierile continuă. Oamenii sunt îngroziți și nu știu cum să-și mai protejeze copiii mai ales după ce gura târgului a început să încropescă povești de groază cu copii răpiți pentru organe.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.