Click pentru a te abona

Iordan Alexandru Cristian, noul prefect al județului Tulcea a depus jurământul de credință la investirea în funcție printr-o videoconferință la care a participat ministrului afacerilor interne, Ion-Marcel Vela.

79 Shares

autor Geta Negrișanu

Iordan Alexandru Cristian, noul prefect al județului Tulcea a depus jurământul de credință la investirea în funcție în cadrul unei ceremonii desfășurate printr-o videoconferință care a permis participarea ministrului afacerilor interne, Ion-Marcel Vela.

Le eveniment au participat reprezentanți ai administrației publice județene, primari, șefi ai seviciilor deconcentrate din județ, reprezentanți ai mass media.

“Vreau să mulțumesc premierului Ludovic Orban, Partidului Național Liberal pentru încredere. Pentru mine este o mare onoare și o mare responsabilitate. Voi acționa în județul Tulcea pentru îndeplinirea obiectivelor propuse prin Programul de Guvernare, voi acorda o atenție deosebită cetățeanului și problemelor sale, voi fi garantul respectării Constituției și a legilor țării. Vă asigur că am rămas același om pe care îl cunoașteți și sunt convins că prin muncă, responsabilitate, transparență decizională, un dialog permanent cu societatea civilă, cu mediul de afaceri, cu presa, printr-o colaborare foarte bună cu șefii instituțiilor deconcentrate, cu reprezentanții UAT-urilor din județ, putem obține cele mai bune rezultate. Vă mulțumesc și vă asigur de implicarea mea totală” a declarat Iordan Alexandru Cristian, noul prefect al județului Tulcea în primul său discurs.

“Odată cu numirea în funcţie, vă asumaţi o răspundere extrem de mare faţă de cetăţenii judeţului în care veţi fi prefect, respectiv subprefect, pentru că funcţia de prefect trebuie să fie un model de acţiune pentru întreaga administraţie a judeţului pentru serviciile deconcentrate din judeţ. Vă solicit să vă asiguraţi că toate entităţile publice care reprezintă ministerele sau alte autorităţi ale administraţiei centrale îşi desfăşoară activitatea în conformitate cu legea, cu programul de guvernare şi cu interesul cetăţeanului, (…) vă solicit să asiguraţi legalitatea activităţii autorităţilor locale”a transmis premierul Ludovic Orban

Alexandru Cristian Iordan are 47 de ani, este căsătorit, are un copil, este licențiat al Facultăţii de Management Turistic şi Comercial din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti, și, din anul 2012, licenţiat în ştiinţe juridice al Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universităţii Ecologice din Bucureşti. În anul 2005 a obținut masterul în „Drept social român şi european”, organizat de Universitatea Ecologică din Bucureşti.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com