Click pentru a te abona

Iordan Alexandru-Cristian este noul Prefect al județului Tulcea. “Rămân același om în slujba cetățeanului, implicat și responsabil”

626 Shares

autor Geta Negrișanu

Guvernul României a adoptat o serie de hotărâri privind eliberări și numiri de prefecți și subprefecți. HOTĂRÂREA privind exercitarea, cu caracter temporar, în condiţiile legii, a funcţiei publice de prefect al judeţului Tulcea de către domnul Iordan Alexandru-Cristian publicată în Monitorul  Oficial nr. 1007 din 2019, Actul nr. 927 din 13 Decembrie 2019 l-a readus pe Iordan Alexandru-Cristian în funcția de prefect al județului Tulcea.
Doresc să mulțumesc organizației județene a PNL Tulcea,Guvernului României, premierului Ludovic Orban pentru încrederea acordată și pot să vă spun că așa după cum am procedat în mandatul precedent rămân același om în slujba cetățeanului, complet implicat și responsabil pentru că aceasta este datoria noastră de onoare să respectăm legile țării, să-i respectăm pe cetățeni, fie că sunt reprezentanți ai administrației publice, fie că sunt cetățenii județului, fiecare cu problemele sale. Voi fi 24 de ore din 24 în slujba tulcenilor și sunt convins că și colegii mei vor face la fel. Începem un amplu proces de modernizare a instituției pentru mai binele cetățeanului” a declarat noul prefect al județului Tulcea, Iordan Alexandru-Cristian.

Alexandru-Cristian Iordan este un om onest, este foarte serios și împlicat în activitatea pe care o desfășoară. Aceasta a fost propunerea noastră încă de la început pentru că noi știm care sunt principiile și puterea lui de muncă. A demonstrat din plin în mandatul său precedent când s-a confruntat cu o serie de provocări serioase (inundații, poduri de gheață pe Dunăre, alunecări de teren, gripă aviară și pestă porcină, coduri portocalii și roșii). Prioritatea noastră rămâne profesionalizarea instituțiilor pentru eficientizarea activității, pentru performanță. Domnia sa își va organiza o nouă cancelarie cu profesioniști, cu oameni dedicați și sunt convins că lucrurile vor fi din ce în ce mai bune. În foarte scurt timp va fi numit și un nou subprefect” a declarat Ștefan Ilie, președintele organizației județene a PNL Tulcea.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com