Click pentru a te abona

Ion Șerpescu, primar Mahmudia: “Tabletele pentru programele școlare desfășurate online sunt prioritare. Sunt mândru de toți copiii care învață în școlile din Mahmudia (!)”

748 Shares

*”Nu știu cum ar fi o lume fără educație, fără școală și nici nu vreau să-mi imaginez cum ar fi pentru că este imposibil. Dacă ne amintim de ceasloavele lui Creangă…dar și de tot felul de scrieri anțice înțelegem că știința de carte, învățătura, a preocupat oamenii în toate timpurile. De aceea voi pleda pentru școală, pentru educație pentru că doar așa ne vom putea salva. Vă doresc din toată inima, dragi copi, dragi tineri, succes la toate examenele pe care urmează să le susțineți!

Consiliului Local Mahmudia, la inițiativa primarului comunei Mahmudia, Ion Șerpescu, a aprobat achiziționarea a 100 de tablete și a serviciilor de Internet aferente, pentru elevii din cadrul Școlii Profesionale Vasile Bacalu Mahmudia.

Prin acest demers am încercat să creăm un cadru optim pentru accesul elevilor la programele şcolare desfăşurate online, în condiţiile impuse de noile reglementări legale. Tabletele vor fi distribuite către copiii nominalizați cu ajutorul cadrelor didactice. Până la începutul anului școlar următor vom face tot ceea ce este posibil să mai achiziționăm tablete, astfel încât toti elevii Școlii Profesionale Vasile Bacalu Mahmudia să aibă acces la procesul educațional online. Reamintesc faptul avem mulți copii care au obținut premii importante la concursuri de renume în plan național, dar și la cele județene sau interjudețene. Sunt mândru de toți copiii care învață în școlile din Mahmudia și de aceea cred că este de datoria noastră să susținem eforturile lor cât de mult putem într-o perioadă critică pentru toți!” a declarat primarul comunei Mahmudia, Ion Șerpescu.

Școala nu doar că este importantă pentru noi ca oameni, ci și pentru că ajută la progresul societății prin educarea membrilor care îi aduc forța de muncă adultului care devine prin noile informații dobândite. Școala sporește încrederea și ne învață să legăm și să menținem prietenii și ne ajută să învățăm cum să lucrăm împreună ca o echipă, care este principala temelie a oricărei societăți de succes. Nu știu cum ar fi o lume fără educație, fără școală și nici nu vreau să-mi imaginez cum ar fi pentru că este imposibil. Dacă ne amintim de ceasloavele lui Creangă…dar și de tot felul de scrieri anțice înțelegem că știința de carte, învățătura, a preocupat oamenii în toate timpurile. De aceea voi pleda pentru școală, pentru educație pentru că doar așa ne vom putea salva. Vă doresc din toată inima, dragi copi, dragi tineri, succes la toate examenele pe care urmează să le susțineți!” a mai spus primarul Ion Șerpescu.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com