Click pentru a te abona

Ion Eugen, primarul comunei Jurilovca, a decis dacă va merge sau nu în Parlament ca deputat

0 Shares

În urmă cu o zi, doamna Andaluzia Luca, aflată în fruntea listei de candidați ai Partidului Social Democrat pentru Camera Deputaților, a anunțat public opțiunea sa de a-și păstra poziția de viceprimar al Municipiului Tulcea. În acest context, următorul pe lista de candidați căruia îi revine funcția de deputat este Eugen Ion, actualmente primar al Comunei Jurilovca și vicepreședinte PSD Tulcea.

Untitled 1 Aflat acum în situația de a-și continua cariera politică în calitate de reprezentant al  Județului Tulcea în forul legislativ al României, Eugen Ion a declarat:

„Ca om care a ales politica și administrația publică în urmă cu doar 5 ani, această oportunitate mă onorează profund și demonstrează în același timp faptul că Partidul Social Democrat este o organizație deschisă, în care cele mai bune recomandări ale unui candidat sunt dorința de muncă, comunicarea cu oamenii și implicarea totală, centrată pe rezultate.

Înțeleg foarte bine decizia doamnei  Luca de a-și păstra poziția de viceprimar – asemenea domniei sale, și eu sunt un om de acțiune și cred că sunt foarte multe lucruri care trebuie făcute mai ales „în teritoriu”, pentru ca România să poată să se dezvolte echilibrat, pornind de la realitățile oamenilor și ale comunităților.

La rândul meu, fac publică decizia de a-mi păstra poziția de Primar al Comunei Jurilovca, cu încrederea totală în echipa județeană PSD, care va trimite în Parlament doi profesioniști ce vor ști să susțină potențialul și direcțiile de dezvoltare ale județului Tulcea la nivel central.

Un motiv în plus pentru a declina funcția de deputat este decizia pe care am luat-o de la începtul carierei mele politice – aceea de a evita pozițiile obținute prin conjunctură, în favoarea bătăliilor politice clare, cu obiective declarate de la început și asumate în totalitate.

Le mulțumesc tuturor locuitorilor Comunei Jurilovca pentru sprijinul lor permanent și locuitorilor Județului Tulcea pentru votul lor de încredredere, și reiterez aici angajamentul meu ferm de a susține dezvoltarea acestei regiuni din poziția mea de primar și de vicepreședinte al organizației județene a Partidului Social Democrat, punând în continuare accentul pe comunicare și pe colaborarea permanentă între instituțiile de la toate nivelurile, pentru ca deciziile mari, în special cele din domeniul legislativ, să fie luate cât mai aproape de cetățean și de nevoile lui.”

Primarul Eugen Ion se află la al doilea mandat, fiind reales de locuitorii Comunei Jurilovca în iunie 2016 cu o majoritate covârșitore de 88%. Încă de la primul mandat s-a remarcat la nivel județean prin eficiența sa în atragerea de fonduri europene alocate sectorului public și prin eforturile sale de a promova Comuna Jurilovca pentru a încuraja dezvoltarea turismului și a domeniilor conexe care generează creștere economică la nivel local.

0 Shares
0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com