Click pentru a te abona

Invitație la film “Bukovina – Ţara Oamenilor Fagi”. Despre principiile adevăratei uniri, despre prietenie, înţelegere, credinţă, acceptare şi iubire

245 Shares

 

Uniunea Armenilor din România Sucursala Tulcea are plăcerea de a vă invita vineri, 17 Ianuarie 2020, începând cu ora 19.00 la Centrul Cultural “Vicol Ivanov” din Tulcea, str. Victoriei nr.32,  pentru vizionarea filmului „Bukovina” realizat de regizorul Florin Kevorkian. Legătura strânsă cu rădăcinile sale armenești îl motivează permanent să promoveze tradițiile și obiceiurile armenești în lung metraje.

Actor, regizor, scenarist, dar și cadru didactic la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L. Caragiale”, realizează filme în care transpune istoria comunității armene.

Cu o fire deschisă laturii interculturale, artistul abordează teme actuale ale societății contemporane, dând viață evenimentelor din trecut. Un film excepțional, ce rostește povestea unui tărâm aparte, Bucovina! Un “altfel de documentar” ce prezintă imaginea autentică a tradițiilor și obiceiurilor unei zone, deși destul de mică în întindere, îi întâmpină pe etnici, fără excepții, într-un spațiu plin de armonie în care dăinuie spiritul de toleranță. Premierea filmului prezintă satul românesc pitoresc în care
“Bucovina înseamnă un loc care a îngăduit mai multe naționalități.” “Am căutat Bucovina în inima femeilor care au păstrat acest tărâm de basm – viu şi nealterat de ura noastră cea de toate zilele.” – spune regizorul Florin Kevorkian.

Regăsim trei anotimpuri în filmări de iarnă, majoritare pentru locaţii exterioare, filmări de primăvară suprinse în timpul pregătirilor Sărbătorilor Pascale şi filmări de vară folosite pentru realizarea interviurilor şi pentru filmarea unor cadre deosebite despre Bukovina.

Filmul de lungmetraj “Bukovina – Ţara Oamenilor Fagi”, produs de ARKA FILM PRODUCTION urmăreşte să aducă în inimile oamenilor principiile adevăratei uniri, acelea care se bazează pe prietenie, înţelegere, răbdare, linişte, credinţă, acceptare şi iubire dincolo de orice ar putea despărţi legăturile omeneşti.
Dincolo de etnii diferite, sărbători diferite, credinţe diferite, războaie sau orice ar fi putut să sporească spiritul răului şi al despărţirii, oamenii din Bukovina au ramas uniţi în suflet şi în gând.

Deputat Simion Lucia-Eduard

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com