Click pentru a te abona

Investiții de zece milioane pentru orașele Babadag și Măcin

0 Shares

Untitled-1

Pentru această fază a investițiilor a fost eligibilă doar activitatea de realizare a sistemelor de alimentare cu apă și canalizare, iar conexiunile sistemelor noi la cele vechi, inclusiv branșamentele de apă și racordurile de canalizare a populației la aceste sisteme noi a fost neeligibila (conform condițiilor de finanțare).

În acest context, pentru sistemele de canalizare și alimentare cu apă din cele două orașe tulcene a fost finalizat studiul de fezabilitate (și implicit va fi scrisă cererea de finanțare) pentru aceste investiții care urmează a fi susținute din fondurile europene (Ministerul Mediului si Schimbărilor Climatice, Autoritatea de Management a Programului Sectorial de Mediu 2007-2013).

„Este vorba despre sume importante care pot fi accesate pentru dezvoltarea localităților, iar Consiliul Județean va fi întotdeauna alături de toți primarii din acest județ pentru a putea beneficia de fonduri pentru investiții. Proiectele pe infrastructură constituie o prioritate atât pentru administrația județului Tulcea, cât și pentru Guvernul României“, a declarat președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

Despre lucrările propuse

Investiţia privind “Extinderea sistemelor de alimentare cu apă şi canalizare din oraşul Babadag şi oraşul Măcin, judeţul Tulcea” va pune în funcţiune rețele de apă și canalizare finanţate de Compania Naţională de Investiţii în cele două oraşe. Acestea nu au fost puse în funcţiune datorită neexecutării branşamentelor şi racordurilor. Lungimea acestor reţele este, pentru oraşul Babadag, de 12,7 kilometri de conducte de distribuţie apă şi de 9,7 kilometri de conducte de canalizare. Lungimile reţelelor ce vor fi puse in funcţiune pentru oraşul Măcin este de 17,5 km conducte de distribuţie apa şi 16,9 kilometri conducte de canalizare.

Investiţia îşi propune construirea a 1.079 branşamente de apă, 933 racorduri canalizare, 0,2 kilometri reţele apă, 0,4 kilometri de reţele canalizare, 9 cămine de vane, 2 subtraversări prin foraj orizontal, în oraşul Măcin şi construirea a 1223 branşamente apă şi 837 racorduri de canalizare în oraşul Babadag. Aceste lucrări au o valoare de 10.610.561 lei (2.393.378 EURO) fără TVA, din care Construcţii – Montaj 8.644.7.33 lei.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

2 Raspunsuri la Investiții de zece milioane pentru orașele Babadag și Măcin

  1. Chrips 25 septembrie 2014 at 0:18

    O banda de internet mai buna ca romtelecom nu ne aduceti si noi?Ca ne chinuim ca la tara sa descarcam cu 200kb si platim cate 60 lei la ei ! Si viteza maxima ajunge la 1.1mb cand e frumos afara ,daca mai ajunge si acolo ! Si la 1.1 – 1.2mb sa descarci inseamna la ei contract de net 20mb ceia ce inseamna vreo 90 lei numai internet si telefonie ca til baga si pe ala pe gat ! intrebarea ar fi ,vin si la noi RDS cu fibra ceva?

    Răspunde
  2. Chrips 25 septembrie 2014 at 0:19

    Ma refer la orasul Babadag,am uitat sa mentionez!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com