Click pentru a te abona

Întregul meu sprijin se îndreaptă către domnul Ivan Ignat, actualul primar al Comunei Slava Cercheză, un profesionist respectat de comunitate

99 Shares

În preajma alegerilor locale ce se apropie cu pași repezi, vă îndemn acum, ca și în alte dăți, să credeți în puterea votului dumneavoastră!
Doresc să îmi declar, cu această ocazie, întreaga susținere pentru membrii Comunității Rușilor Lipoveni din România care au ales să candideze sub sigla LOTCA a Comunității Rușilor Lipoveni România!

Avem nevoie de oameni destoinici, integri, purtători de valori etice solide, care să colaboreze deschis cu mediul economic și societatea civilă. Este singura cale de a contribui în mod real la bunăstarea comunităților în care trăiesc. Întregul meu sprijin se îndreaptă astfel, necondiționat, către domnul Ivan Ignat, actualul primar al Comunei Slava Cercheză, care știu că întruchipează toate aceste calități.
De Ivan Ignat mă leagă o lungă prietenie, iar în toți acești ani a rămas același om profesionist, modest, care s-a bucurat mereu de respectul și recunoașterea autorităților, atât la nivel județean, cât și la nivel central.

Primarul Ivan Ignat s-a numărat printre edilii şefi votaţi în cadrul alegerilor libere din 1992, iar titlul de „Primar de 7 stele” nu face decât să ne bucure că domnia sa face parte din Comunitatea Rușilor Lipoveni din România.
Despre punctele principale ale strategiei de dezvoltare a Comunei Slava Cercheză am discutat cu domnul primar în martie 2019 și mă bucură mult faptul că mare parte dintre aceste proiecte sunt deja finalizate sau aflate în curs de derulare:

 • modernizarea și asfaltarea drumului județean Slava Rusă – Babadag, proiect realizat din fonduri europene, în parteneriat cu CJ Tulcea;
 • reabilitarea și modernizarea Dispensarului comunal Slava Cercheză;
  -modernizarea drumurilor de interes local din ambele localități ale comunei;
 • construirea piețelor în Slava Rusă și Slava Cercheză;
  -modernizarea Căminelor culturale în ambele localități ale comunei;
 • înființarea rețelei de alimentare și distribuție de gaze naturale;
 • modernizarea iluminatului stradal;
 • modernizare alei pietonale, asfaltare străzi, accese la proprietăți și dispozitive de scurgere a apelor.
  Felicitări, domnule primar, pentru munca depusă și mult succes în această nouă cursă electorală!

Deputat CRLR Andrian Ampleev

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com