Click pentru a te abona

Inspectoratul Școlar Județean Tulcea și Liceul Tehnologic Topolog, premiate la Gala EduManager

0 Shares

În cadrul celei de a cincea ediții a Galei EduManager.ro, județul Tulcea a fost reprezentat de patru instituții de educație și formare: Inspectoratul Școlar Județean Tulcea, Casa Corpului Didactic Tulcea, Liceul Tehnologic Topolog și Liceul Teoretic ”Gh. Munteanu Murgoci” Măcin. Printre premianții galei s-au numărat inspectoratul școlar și Liceul Tehnologic din Topolog.

Eveniment de referință pentru domeniul educației, Gala EduManager.ro premiază excelența în educație, urmărind să evidențieze eforturile care se fac pentru dezvoltarea sistemului educaţional din România şi să aducă în lumină cele mai importante proiecte derulate în acest an de instituţiile de învăţământ universitar şi preuniversitar.

Inspectoratul Școlar Județean Tulcea a primit Diploma de Excelență în cadrul Galei EduManager.ro pentru proiectul ”European Values for Inclusive Schools – EVIS”, înscris în concurs la categoria “Dezvoltarea de proiecte de formare a cadrelor didactice”. Proiectul este cofinanțat prin programul Erasmus+ al Uniunii Europene și a vizat formarea unui număr de 18 cadre didactice din învățământul preșcolar, primar, gimnazial în dezvoltarea strategiilor moderne de integrare pentru creșterea gradului de incluziune a copiilor cu vârste între 5-14 ani, din grupurile dezavantajate. Proiectul EVIS a urmărit să valorizeze experiențele cadrelor didactice participante la proiect, astfel că pentru a introduce bune practici în domeniul educației incluzive în școlile tulcene, beneficiarii cursurilor de formare în trei țări europene au avut datoria de a da mai departe ceea ce au învățat.

Cele mai valoroase 125 de proiectele realizate în acest an de către instituţiile de învăţământ preuniversitar şi universitar, precum şi organizaţiile profesionale din domeniul educaţiei, au fost înscrise în competiția Gala Edumanager.ro. Termenul limită de înscriere a proiectelor a fost 15 noiembrie.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com