Click pentru a te abona

Înființăm un Club Sportiv Municipal “Delta Tulcea” Juniorii de azi, campionii de mâine.

25 Shares

Revitalizăm brandul “Delta Tulcea” prin susţinerea Centrelor sportive multifuncţionale pentru copii şi juniori în toate ramurile sportive.

Împreună cu echipa Pro România Tulcea am pus bazele unui proiect pentru toți iubitorii de sport și de mișcare, înființarea unei structuri sportive ca instituție publică de interes local cu denumirea ”Clubul Sportiv Municipal Tulcea” ce va funcționa în subordinea Consiliului Local.

Activitatea clubului va fi finanțată de la bugetul local, prin parteneriate public-privat dar și prin sponsorizări cu scopul dezvoltării clubului ca structură sportivă complexă, care să cuprindă cu prioritate ramurile sportive cuprinse în programul jocurilor olimpice.În cadrul clubului se va organiza Centrul de Copii și Juniori care va avea o bază sportivă dedicată în cadrul clubului.

Prioritatea principală a CSM Tulcea va fi reprezentantă de acest centru, prin care se poate acorda tinerilor posibilitatea practicării sportului de masă cu scopul principal de a îmbunătăți starea generală de sănătate dar și de integrare în societate, oferind o șansă reală tinerilor cu aptitudini să facă performanță acasă.

Zibileanu Ștefana, candidat la primăria Municipiului Tulcea din parte Pro România. Împreună schimbăm Tulcea!

articol executat de APDR Dobrogeacult la comanda Pro România Filiala județeană Tulcea,CMF 21200010

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com