Click pentru a te abona

Înființăm un Centru de permanență pentru Asistență medicală pediatrică în Municipiul Tulcea

495 Shares

articol de informare electorală

Nevoia asistenței medicale pentru copiii de toate vârstele este foarte mare, absolut necesară și urgență în municipiul Tulcea unde părinții solicită acest lucru în mod imperativ, drept pentru care ne-am propus ca realizarea acestui obiectiv să fie una dintre prioritățile noastre: înființarea unui  Centru de permanență pentru Asistență medicală pediatrică cu personal de specialitate și program non-stop.

Centrul, urmează să aibă cabinet pentru consultații pentru mai multe categorii: cardiologie, boli respiratorii, nefrologie, ortopedie, psihiatrie și psihologi specializați.

De asemenea, Centrul va avea și un Staționar cu paturi ( separate prin paravane viu colorate, “vesele” ) pentru sugari, copii mici, copii mai mari, adolescenți și va fi dotat cu echipamentul necesar pentru supravegherea stării de sănătate a copiilor după un tratament anume.

Știm că problema cea mai mare o constituie lipsa medicilor și a asistenților pediatri astfel încât am Rezolvat dacă se poate spune așa această problemă: Centrul de Permaneță Pediatrică din Municipiul Tulcea își poate începe activitatea în primele 6 (șase) luni de mandat în funcția de Primar al Municipiului Tulcea. Avem medici pediatri, medici de familie cu competență în pediatrie, medici de familie cu competență în urgențe medicale, medici nefrologi, medici psihiatri specializați pentru pediatrie, asistenti medicali pediatrie/UPU.

Trebuie să menționez faptul că pentru a funcționa ca Centru de permanență acesta va fi  finanțat de la bugetul local și de la bugetul de stat prin Ministerul Sănătății astfel încât este absolut  necesară colaborarea medicilor de familie conform Normelor legale în vigoare.

Consiliul Local va asigura spațiul necesar, personalul auxiliar (paznic, ingrijitoare, registrator), echipamentele medicale și utilitățile.

Vreau să vă mai asigur pentru că nu-mi plac promisiunile de tot felul pe care le aud în fiecare campanie electorală și dacă privim cu atenție după patru ani doar câțiva dintre noi și-au făcut datoria, au adus bani europeni, au implementat proiecte reale(!) așadar, vreau să vă asigur că avem deja în lucru și un proiect pentru o Policlinică municipală cu cabinete pentru consultații adulții cu medici specialiști pentru toate nevoile medicale ale tulcenilor.

Zibileanu Ștefana/ Candidat din partea Pro România Tulcea pentru Primăria Municipiului Tulcea

Împreună Schimbăm Tulcea!

***

Sunt o femeie puternică, mi-am crescut copiii, mulțumesc lui Dumnezeu, frumos, am grijă de părinții mei bătrâni și bolnavi iar Direcția pe care o conduc, poate cea mai grea pentru că este vorba în primul rând despre unii dintre cei mai necăjiți dintre oameni dar și despre mulți copii, se dovedește, cu fiecare zi care trece a fi una dintre cele mai performante.

Pro România Tulcea vine cu o ofertă extrem de inteligentă, cu lucruri noi, fără să uite istoria și tradițiile, obiceiurile străvechi și multiculturalitatea orașului care a scris capitole importante în Istoria României.

Votează cu încredere Zibileanu Ștefana, Primar al Municipiului Tulcea!Votează echipa Pro România pentru că nu vei fi dezamăgit! Impreună schimbăm Tulcea!

articol executat de APDR Dobrogeacult la comanda Pro România Filiala județeană Tulcea,CMF 21200010

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com