Click pentru a te abona

Infanteriștii marini din cadrul Regimentului 307 Infanterie Marină de la Babadag, pleacă în Afganistan

373 Shares

Militarii Batalionului 300 Protecţia Forţei „Sfântul Andrei” au încheiat, joi 17 ianuarie, la Centrul Naţional de Instruire Întrunită „Getica” din Cincu, ultima etapă de pregătire înaintea dislocării în teatrul de operaţii Afganistan.

La Cincu, militarii Batalionului 300 Protecţia Forţei „Sfântul Andrei”, printre care s-au aflat și 60 de infanteriști marini din cadrul Regimentului 307 Infanterie Marină de la Babadag, au beneficiat de sprijinul specialiştilor Centrului Naţional de Instruire Întrunită „Getica” şi de experienţa militarilor Batalionului 30 Vânători de Munte „Dragoslavele”, întorşi recent din teatrul de operaţii Afganistan, care au fost observatori-controlori instructori. Timp de o săptămână, a avut loc antrenarea şi evaluarea militarilor batalionului în condiţii cât mai apropiate de mediul operaţional.

La ceremonia de transfer de autoritate a batalionului către Comandamentul Forțelor Întrunite „General Ioan Emanoil Florescu”, a participat generalul de brigadă Iulian Daniliuc, comandantul Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată „Unirea Principatelor”, reprezentanți ai Comandamentului Forțelor Întrunite, comandanți de unități. Forțele Navale au fost reprezentate de comandorii Iosif Bencze și Sorin Chira.

În urma parcurgerii tuturor etapelor de pregătire, Batalionul 300 Protecţia Forţei „Sfântul Andrei”, comandat de locotenent-colonelul Ilie Melinte, este gata să acţioneze în cadrul misiunii NATO „Resolute Support”, pentru îndeplinirea misiunilor şi sarcinilor primite, dislocarea militarilor în Baza Aeriană Kandahar urmând să aibă loc la început

Pentru infanteriștii marini, prezența în Teatrul de Operații Afganistan va fi o premieră, dar, după cinci luni de pregătire intensă, de instrucție colectivă, exerciții diverse, aplicarea şi validarea tehnicilor, tacticilor şi procedurilor specifice teatrului de operaţii, aceștia sunt gata să își îndeplinească misiunea, să reprezinte cu cinste Forțele Navale Române și să raporteze peste cinci luni, „Misiune îndeplinită!”

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com