Click pentru a trimite e-mail

Incidente la Danube Delta Rally® 2016

0 Shares

*una dintre mașini a ieșit în de cor după care a luat foc și a ars în întregime, pilotul și copilotul au fost transportați la spital

*un jurnlist a fost acroșat ușor *pilotul, copilotul și fotoreporterul sunt în afara oricărui pericol

Untitled-1

Florin Tincescu, cel care incepuse excelent raliul, cu un loc doi in prima speciala, a avut parte de o dupa-amiaza de cosmar, tanarul pitestean incheind intrecerea cu o iesire in decor la viteza mare, la a doua parcurgere a probei Cocosu. La scurt timp dupa iesirea in decor masina a luat foc si, in ciuda eforturilor pompierilor si a echipajului 332 – Thomas Abraham/Rares Silasi, care a oprit pentru a ajuta la stingerea incendiului, nu s-a putut face mare lucru, iar masina a ars in intregime. Dupa stingerea incendiului, Florin Tincescu si navigatorul sau Sergiu Itu, care acuza dureri toracice in urma impactului, au fost transportati la spital de ambulanta deplasata la locul accidentului, pentru investigatii medicale, impreuna cu un fotograf, care s-a ranit in incercarea de a se feri de masina scapata de sub control. Din fericire, toti cei trei sunt in afara oricarui pericol, urmand a fi externati in cursul serii, dupa o tomografie computerizata, in cazul celor doi participanti.

Echipajele care nu au putut incheia proba, sau care nu au mai luat startul, speciala fiind neutralizata pentru acestia, vor primi timpi forfetari, in urma deciziei Colegiului Comisarilor Sportivi.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com