Click pentru a te abona

Încercăm să aducem un pic de bucurie și speranță în casele celor mai necăjiți și mai triști dintre noi

0 Shares

Deputatul social-democrat, Mirela Furtună, împreună cu tinerii social-democrați tulceni au început seria acțiunilor menite să ajute familii nevoiașe, copii care așteaptă cu sufletul la gură un semn de la Moș Crăciun, bătrânii uitați în singurătate.

“Am început seria acțiunilor menite să aducă un pic de bucurie în casele triste ale unor oameni nevoiași împreună cu bunii mei prieteni de la TSD Tulcea. Desigur, toate aceste acțiuni devin realitate datorită sprijinului venit din partea unor oameni cu suflet mare care-au înțeles cât de important este să dăruiești celor care au cu adevărat nevoie.

Astăzi, Moș Nicolae ne-a trimis la Ceamurlia de Jos, la o familie sărmană care avea mare nevoie de ajutor: părinții lucrează cu ziua pe unde apucă, stau în gazdă într-o locuință micuță dar curată și își cresc copilașii cum pot ei mai bine.

Bucuria a fost foarte mare pentru că le-am adus alimente, un frigider nou-nouț, dulciuri și un brăduț pe care l-am împodobit cu mic, cu mare, sub privirile uimite ale celor trei copii cărora nu le venea să creadă că au îndrăznit să viseze și câteva dintre dorințele lor s-au împlinit.

Am fost cu toții nespus de fericiți că am putut să aducem un pic de speranță în această familie și magia sărbătorilor de iarnă pentru cei trei copilași cu vârsta cuprinsă între 11 luni și 7 ani. Președintele PSD Ceamurlia de Jos, Stan Dumitru ne-a promis că va încerca să-i ajute pe acești oameni care se luptă pentru fiecare zi care trece.

Continuăm această acțiune de suflet  înițiată împreună cu Organizația TSD Tulcea la Niculițel, Beștepe și Murighiol și vă mărturisesc că ne-am dori să putem merge la cât mai mulți oameni necăjiți, să le aducem spiritul Crăciunului, Speranța și să le amintim că nu sunt singuri. Vă îndemn pe fiecare dintre dumneavoastră să dăruiți din puținul pe care-l aveți celor care sunt mai singuri și mai triști decât noi toți” ne-a declarat vizibil emoționată, Mirela Furtună, Deputat PSD.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com