Click pentru a te abona

Incendiu violent la un parc cu panouri fotovoltaice din apropierea localității Babadag

195 Shares

În jurul orei 12.00, un apel primit prin intermediul numărului unic de urgență 112 anunța producerea unui incendiu de vegetație uscată în interiorul unui parc cu panouri fotovoltaice din apropierea localității Babadag.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului, la fața locului s-au deplasat 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Babadag și o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea.

La momentul sosirii pompierilor militari, incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 4 ha de vegetație uscată și la 1 cămin de vizitare a cablurilor ce transportă curent electric.

Prin eforturi susținute, pompierii au reușit lichidarea incendiului după aproximativ 4 ore de la momentul sosirii la locul intervenției.

În urma incendiului au ars aproximativ 11 ha de vegetație uscată, un transformator electric în proporție de 50%, 5 cămine de vizitare a cablurilor ce transportă curent electric, 9 tablouri de conexiune, iar 20 s-au degradat.

Au fost salvate 2 transformatoare, panouri fotovoltaice cu legăturile de cablu aferente și 3 ha din suprafața parcului.Urmează ca pompierii să stabilească de la ce a izbucnit focul și la ce sumă se ridică pagubele.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com