Click pentru a te abona

Incendiu la un bloc de locuințe din Tulcea. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență

67 Shares

Pompierii militari au fost solicitați să intervină la un incendiu anunţat prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112, în jurul orei 17:25, la un imobil de locuinţe tip bloc cu 5 etaje, din municipiul Tulcea.

Au intervenit de urgenţă 4 echipaje de pompieri cu 2 autospeciale de stingere cu apa şi spumă, o autospecială pentru salvare și lucru la înălțime și o autospecială SMURD.

Incendiul a izbucnit la o garsoniera de la etajul doi al blocului și se manifesta cu flacăra, cu degajare de fum, în incinta unei camere.

Locatarul apartamentului ( 58 ani) și o altă persoană de sex masculin în vârstă de 40 ani au suferit intoxicații din cauza fumului, au fost preluate de echipajul SMURD, iar după ce au fost monitorizate au refuzat transportul la spital.

Incendiul a fost localizat și lichidat în totalitate.Au ars obiecte de mobilier și electrocasnice, dar a fost salvată restul garsonierei.Din fericire nu au fost înregistrate victime, nicio persoană rănită, iar forțele de intervenție au evacuat 11 persoane din imobilul afectat.

La locul intervenției au fost prezente 2 echipaje mixte de poliție și jandarmi.
Cauza probabilă producerii incendiului este efectul termic al curentului electric.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com