Click pentru a te abona

Incendiu la etajul nouă al unui bloc turn din Tulcea. 20 de vecini au fost evacuați și o femeie a a ajuns la spital

46 Shares

În după-amiaza acestei zile flăcările au cuprins un apartament de la etajul nouă dintr-un bloc turn din Tulcea. Se pare că totul a pornit de la mancarea lăsată nesupravegheată pe un aragaz aprins. Pompierii tulceni au evacuat 20 de vecini și au intervenit cu 2 autospeciale de stingere cu apa şi spumă și o autospecială pentru salvare și lucru la înălțime:

“Pompierii militari au fost solicitați să intervină la un incendiu anunţat prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112, în jurul orei 14:05, la un imobil de locuinţe tip bloc turn cu zece etaje, din municipiul Tulcea.

Au intervenit de urgenţă 3 echipaje de pompieri cu 2 autospeciale de stingere cu apa şi spumă și o autospecială pentru salvare și lucru la înălțime din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, care în cel mai scurt timp au reuşit să localizeze şi să lichideze incendiul, astfel că la ora 14:40, acesta a fost stins în totalitate.

Incendiul a izbucnit la un apartament de la etajul nouă al blocului. Proprietara apartamentului s-a autoevacuat, iar pentru că a suferit o intoxicație din cauza fumului a fost preluată de un echipaj de la ambulanță.
Din fericire nu au fost înregistrate victime, nicio persoană rănită, iar forțele de intervenție au evacuat 20 de vecini ai imobilului afectat.

Cauza probabilă producerii incendiului este aparat de gătit nesupravegheat” se arată în comunicatul ISU Tulcea.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com