Click pentru a te abona

Incendiu izbucnit la miezul nopții într-o garsonieră dintr-un bloc din Tulcea. Un bărbat de 41 de ani a ajuns la spital

45 Shares

Pompierii militari au fost solicitați să intervină la un incendiu anunţat prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112, în jurul orei 23:20, la un imobil de locuinţe tip bloc din municipiul Tulcea.
Au intervenit de urgenţă 3 echipaje de pompieri cu 2 autospeciale de stingere cu apa şi spumă și 1 ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea.

Incendiul a izbucnit la o garsonieră de la etajul unu și se manifesta cu degajare mare de fum. Salvatorii au evacuat din interiorul garsonierei o persoană de sex masculin în vârstă de 41 ani.

Echipajul SMURD i-a acordat primul ajutor și l-a transportat la unitatea de primiri urgențe, starea lui fiind stabilă, fără a suferi arsuri corporale.

Prin intervenția promptă a pompierilor incendiul a fost lichidat în mai puțin de 15 minute, iar din fericire nu au fost înregistrate alte victime.

La locul intervenției au fost prezenți și lucrători din cadrul poliției și jandarmeriei Tulcea.
Cauza probabilă producerii incendiului este aparat de gătit nesupravegheat.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com