Click pentru a te abona

Încendiu de la butelie: un bărbat a suferit arsuri pe față și pe membre

19 Shares

Incendiul s-a produs în momentul schimbării buteliei de aragaz, din cauza folosirii flăcării deschise pentru verificarea etanșeității instalației. Urmare a acestei acțiuni, o persoană de sex masculin,proprietarul în vârstă de 86 ani a suferit arsuri de gradul I pe față și membrele superioare.

“În jurul orei 12:10, salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină în localitatea Beștepe pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie.
La faţa locului s-au deplasat de urgență două echipaje specializate de stingere și un echipaj de prim ajutor SMURD.

La sosirea echipajelor profesioniste de stingere, incendiul se manifesta cu flacăra și degajare de fum dens în bucătăria locuinței cu risc de extindere a arderii, însă pompierii militari au intervenit prompt și au lichidat incendiul în limitele găsite fiind salvată locuința.

Incendiul s-a produs în momentul schimbării buteliei de aragaz, din cauza folosirii flăcării deschise pentru verificarea etanșeității instalației. Urmare a acestei acțiuni, o persoană de sex masculin,proprietarul în vârstă de 86 ani a suferit arsuri de gradul I pe față și membrele superioare. Acestuia i-au fost acordate îngrijiri medicale de către echipajul SAJ prezent la fața locului și apoi transportat la spital” spun cei de la ISU Tulcea.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com