Click pentru a te abona

Încă mai avem o deltă.O conservăm pentru a o seca sau o întreținem pentru a o păstra ?

0 Shares

*s-a cerut demisia Guvernatorului ARBDD, inițierea în regim de urgență a modificării Legii RBDD, modificarea Regulamentului de funcționare pe principiul promovat de UNESCO “Omul și Biosfera”* Ce facem cu oamenii deltei?!

O dezbatere publică cu privire la problemele grave care afectează ireversibil Rezervația Biosferei Delta Dunării și oamenii care mai locuiesc aici (pe cale de dispariție), a reunit organizații de pescari, operatori de turism, primari și localnici din deltă, autorități publice, dar de la care a lipsit chiar invitatul special, Guvernatorul ARBDD,  Mălin Matei Mușetescu, cel care ar fi trebuit să răspundă în mare parte întrebărilor. În cadrul dezbaterii s-a adoptat o hotărâre prin care se solicită Guvernatorului Rezervației Biosferei Delta Dunării și parlamentarilor tulceni, inițierea de urgență a unei proceduri de modificare a legii nr. 82/1993 privind constituirea RBDD și modificarea Hotărârii de Guvern privind Regulamentul de organizare și funcționare a acestei instituții în scopul reorganizării acesteia pe baza principiului promovat de UNESCO “Omul și Biosfera” în care fiecare comunitate locală și mediul asociativ reprezentativ din zonă să facă parte din managementul decizional.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com