Click pentru a te abona

În vinerea mare un agent de poliție de 22 de ani s-a împușcat și o persoană a fost găsită înecată în zona Danei zero

114 Shares

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 19.40 a avut loc un incident în urma căruia un agent de poliție, de 22 de ani, din cadrul T.F./T.N. Medgidia (S.R.P.T.) a suferit o plagă prin împușcare, acesta fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde se află stabil, conștient.

Se efectuează cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, în vederea stabilirii situației de fapt și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.  Menționăm faptul că ultima testare psihologică a agentului în cauză a avut loc la înainte de terminarea școlii, în anul 2019.

La solicitarea ISU Dobrogea, o ambarcaţiune a Gărzii de Coastă intervine pentru recuperarea unei persoane din apă, în Portul Constanța. La fața locului sunt echipaje din cadrul ISU Dobrogea și Poliției Transporturi. Din primele informaţii se pare că persoana este deja decedată.
UPDATE Garda de Coastă- Ambarcațiunea noastră s-a retras de la acțiune deoarece nu se putea apropia de locul indicat, fiind prea aproape de stabilopozi.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com