Click pentru a te abona

În plină pandemie de Coronavirus se crochiază scenarii pentru alegerile locale și pentru cele parlamentare

199 Shares

Surse din cadrul liberalilor aflați la guvernare vorbesc despre faptul că se apropie momentul când trebuie luată o decizie privind alegerile locale în condițiile în care România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize ale umanității, Pandemia de Covid 19. Se pare că liberalii au ajuns la un acord comun conform căruia alegerile locale nu se pot desfășura sub nicio formă în lunile mai-iunie din cauza epidemiei de coronavirus și că, deja au început discuțiile informale cu celelalte partide parlamentare, ba, chiar s-au conturat mai multe variante de lucru. Cert este faptul că se vor prelungi mandatele aleșilor locali până la toamnă doar că liberalii susțin în continuare teza conform căreia alegerile locale ar trebui organizate împreună cu cele parlamentare.

Pe piața zvonurilor ar fi patru scenarii de lucru:

Varianta I – Alegeri locale și alegeri parlamentare comasate în luna octombrie 2020

Varianta II – Alegeri locale în octombrie/noiembrie 2020 și alegerile parlamentare să fie amânate pentru 2021 în februarie/martie

Varianta III – Alegeri locale în septembrie, alegeri parlamentare în decembrie 2020

Varianta III – Alegeri locale în octombrie, alegeri parlamentare în decembrie 2020

Rămâne de văzut ce/cum anume vor vota partidele parlamentare când se va ajunge la scadența situației de facto conform legii.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com