Click pentru a te abona

In Memoriam. Ziua Eroilor Marinari, marcată printr-un ceremonial militar și religios

297 Shares

Miercuri, 14 august 2019, autoritățile publice locale au participat la ceremonialul militar și religios dedicat eroilor marinari, în cadrul festivităților dedicate Zilele Marinei Române, organizate de Garnizoana Tulcea împreună cu Instituția Prefectului Județul Tulcea.

La eveniment au mai participat prefectul Lucian Furdui, preledintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, Guvernatorul ARBDD Cătășin Țibuleac, primarul Constantin Hogea, viceprimarul Andaluzia Luca și comandandantul Garnizoanei Tulcea, Antoanel Marian Vătămanu, rezerviști.

„Suntem aici pentru a ne aminti cu respect de cei care și-au pus viețile în slujba statului, care au înfruntat pericole și care au fost capabili de sacrificiul suprem, astfel încât noi, astăzi, să putem spune cu mâna pe inimă că trăim într-o țară independentă.

Este datoria noastră de a îi pomeni pe acești eroi marinari pentru profesionalismul, pentru devotamentul și pentru curajul de care au dat dovadă în cele mai grele momente ale existenței statului, atunci când poporul român a fost apăsat de grele încercări.

În această zi, privim înapoi cu recunoștință veșnică spre faptele de glorie ale înaintașilor noștri. Trebuie să păstrăm vie flacăra identităţii naţionale și să transmitem generaţiilor care vin moştenirea istorică, materială, culturală şi spirituală a poporului român.

Cinste eroilor marinari! Cinste eroilor români!“, a susținut președintele Horia Teodorescu în scurtul său discurs.

Ceremonialul a cuprins intonarea Imnului Național, o Binecuvântare și Rugăciune pentru poporul român, oficiate de Pre Sfinția Sa Visarion, Episcopul Tulcii, depuneri de coroane de flori la Osuarul Eroilor și defilarea gărzii de onoare.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com