Click pentru a te abona

În comuna Baia școlile sunt pregătite să înceapă un nou an de învățământ în cele mai bune condiții. Zilele comunei cu Hora Tinereții și a Prieteniei.

1K Shares

autor Geta Negrișanu

Mugurel Marșavela, primarul comunei BaiaÎn comuna Baia sunt 6 unități de învățământ, mai exact, sunt 3 unități de învățământ în Baia, și câte una în localitățile Camena, Ceamurlia de Sus, Panduru. Toate școlile sunt pregătite pentru un nou an școlar, s-au finalizat toate lucrările de reparații, de igienizare și dezinsecție, s-a reparat și înlocuit (unde a fost cazul) mobilierul din clase, foarte important, toaleta este corespunzătoare, în interiorul clădirilor. Deasemenea, asigurăm transportul copiilor, al elevilor, cu două mașini pentru că am reușit să mai angajăm încă un conducător auto pentru cel de-al doilea microbuz școlar.

La Școala gimnazială cu clasele 1-8 din Baia s-au făcut lucrări complexe în sensul că s-a schimbat atât acoperișul, podelele cât și ferestrele, s-a realizat eficientizarea termică, s-a schimbat mobilierul. Totul este pregătit pentru noul an școlar și, conform tradiției, înainte de a deschide porțile școlilor sărbătorim cum se cuvine Zilele comunei Baia cu muzică bună, bucate tradiționale, voiebună și oaspeți dragi.

Vreau să felicit inițiativa tinerilor din comună care organizează vineri, 6 Septembrie un eveniment inedit Vinerea albă, o seară a tinereții și a bucuriei acestei stări minunate cu DJ Jungle,  Vali Craciunescu & Blue Sound Vineri, Audio Band Baia împreună cu înterpreții noștri Mita și Teo. Tinerii și-au propus să se îmbrace în alb, să-și invite prieteni și colegi și să realizeze o fotografie cu cea mai inedită Horă a Tinereții și a Prieteniei. Și cum tinerețea în cazul acesta este o stare de spirit, ne vom alătura și noi și vă invităm și pe voi să facem o horă mare și frumoasă Hora de la Baia, Hora tinerilor de orice vârstă (!)

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com