Click pentru a te abona

Împreună vom demonstra că o femeie cu experiență de prim ministru și de mamă, poate fi cel mai bun președinte pentru toți românii

242 Shares

Biroul Permanent al PSD a hotărât cu o majoritate covârșitoare să o desemneze pe Viorica Dăncilă drept candidat al partidului la alegerile prezidențiale și vreau să vă spun că sunt mândră de acest lucru.

Am avut înțelepciunea să votăm un candidat care poate fi susținut de toți social democrații, am demonstrat că în situațiile decisive suntem uniți, că nu ne macină “conflictele interne” cum spun unii colegi din opoziție, că putem genera acea stare de echilibru și de forță, specifică Partidului Social Democrat și că le-am promis oamenilor o viață mai bună drept pentru care trebuie să realizăm acest deziderat.

Cred, asemenea colegilor mei, că Presedintele Viorica Dancila este tot ceea ce nu a reuşit să fie vreodată Klaus Iohannis – un om care respectă Constituţia, care își apără țara și o promovează în Europa și în lume, un demnitar implicat care se preocupă de soarta românilor în fiecare zi, nu o dată la 5 ani, un om sincer și onest .

Înțelepciunea populară ne învață că relațiile armonioase dintre oameni se bazează pe adevăr, cunoaștere, înțelegere, credință, curaj, încredere în sine și respect pentru toți românii. Aceste virtuți le regăsim în persoana primului nostru candidat femeie la președinția României, doamna Viorica Dăncilă. Cred cu tărie că aceasta este singura soluție viabilă pentru România.

Mergem pe acel mesaj de unitate, de încredere, de consens, care definește întreaga stângă românească și avem convingerea că facem ceea ce este cel mai bine pentru români și pentru România.

Împreună vom demonstra că o femeie cu experiență de prim ministru și de mamă, poate fi cel mai bun președinte pentru toți românii. Oriunde s-ar afla.

Deputat Mirela Furtună/Vicepreședinte PSD

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com